facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nettenhandel J. van Dijk en ZN

Nettenhandel J. van Dijk en ZN
"Een passievol bedrijf dat bedreven en gedreven is in het maken, monteren én repareren van netten, touwen en doeken."
Adres: Katwijkerbroek 24 , Katwijk ZH 2223 XP, NL
Telefoonnummer: 071 401 8192
Stad: Katwijk ZH
Route: Katwijkerbroek 24
Postcode: 2223 XP



op zoek naar gerelateerd: visserij netten, anti klimnet
Recensies
Ongeveer 7 weken geleden heb ik 4 balustradenetten besteld. Na veel mailtjes en belletjes heb ik ze nog steeds niet. Op mijn mails wordt nauwelijks gereageerd. Ik heb al die weken meerdere keren per week gebeld. Op zich vriendelijk te woord gestaan. Er wordt me steeds beloofd dat ze op korte ter mijn gaan leveren. “Morgen sturen we ze op” en “eind van de week heb je ze in huis”. Deze beloftes worden keer op keer niet nagekomen.
Droevige afhandeling van de orders !! wees gewaarschuwd. na nette bestelling blijkt er een fout in het net te zitten , kan gebeuren .dus ik vraag om een vervangend product . Meermaals netjes gebeld .Geen enkele reactie . Mailen of bellen ,Zelfs de eigenaar komt zijn afspraak niet na . Dus na een half jaar aan het lijntje te zijn gehouden wil men een geld terug voorstel doen ,die u raadt het al .......... Prutswerk met deze mannen geen zaken doen!
Een prijsopgave ontvangen en antwoord op mijn vraag en daarna niets meer, ondanks herhaalde mailtjes en telefoontjes. Dit bedrijf heeft de klant niet centraal staan.
1 ster is nog teveel. Anderhalf jaar terug net besteld voor speeltoestel voor speeltuin. Na meerdere telefoontjes en toezeggingen nog steeds geen net. Speeltoestel kan dus al anderhalf jaar niet gebruikt worden. Dit tot grote teleurstelling van de kinderen. Waardeloos bedrijf dus die je alleen maar aan het lijntje houd.
Zeer tevreden! Ik heb diverse offertes aangevraagd waarbij Nettenspecialist van Dijk kwa prijs scherp naar voren kwam, ook was de levering erg snel 2 werkdagen. Het product zelf, een volièrenet is van uitstekende kwaliteit.
Zeer tevreden over de service van van dijk netten. Vriendelijk geholpen en het bestelde touw was snel geleverd. Na mijn bestelling had ik nog wat informatie nodig over het touw, ook hier werd snel op gereageerd. Top bedrijf!
De communicatie verliep wat stroef maar Nettenhandel J. Van Dijk en Zn leverde de juiste doeken, precies zoals afgesproken en het is van goede kwaliteit voor een goede prijs.
Producten en prijs zijn prima maar communicatie en levertijden kunnen en moeten beter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid