facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Netnog Websites

Netnog Websites

Info

Netnog websites

Geschiedenis

Netnog websites, creatief - ervaren - meedenker - ontwerp - bouw - beheer - training - SEO. Geen lastige technische vragen maar meewerken je onderneming sterker te maken op Internet!



"Netnog websites is een persoonlijk, creatief bureau gevestigd in Huissen en gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van maatwerk oplossingen op het gebied van webdesign en grafische vormgeving."
Adres: Paalbalk 7, 6852 GS Huissen
Telefoonnummer: 06 33 17 47 52
Stad: Huissen
Route: Paalbalk 7
Postcode: 6852 GS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OVK Webdesign OVK Webdesign 454 meter Fijn samen gewerkt met Berry! De site is precies geworden zoals wij in gedachten hadd...
Arch Media Arch Media 1 km Erg tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten. Goede partij om zaken mee ...
Maakmeesters: aandacht voor creatie Maakmeesters: aandacht voor creatie 1 km Ik had een visie, een gaaf product, een deadline èn geen idee van de stappen naar mij...
Recensies
Henk is zeer oprecht betrokken met wat jij wil uitstralen mbt jouw vraag. Hij is geduldig en adviseert waar nodig, wanneer jij met jouw eigen ideeën komt. Dat in combinatie met de gehanteerde prijs en kwaliteit, maakt dat ik Netnog websites sterk aan zou bevelen.
Henk leefde zich helemaal in op mij en mijn bedrijf. En heeft een geweldig mooie site voor mij gemaakt waar mensen goed op reageren. De samenwerking met Henk is helemaal top! Bedankt voor alles Henk!
Als Stichtings bestuur van de De Klup Over-Betuwe zijn we zeer te spreken over de samenwerking met Netnog Henk Flederus. Henk is in staat goed de luisteren naar de klant en adviseert daar waar nodig is. Samen maak je een mooie professionele website. Ook de service is perfect als de website is opgeleverd. Netnog is een aanrader als je een mooie professionele website wil laten bouwen.
Fijne samenwerking! Henk heeft oog voor het maken van de website die het beste bij je past en doet dat in alle rust. Dankjewel voor de prachtige website!
Mijn website over de muziekgroep Popol Vuh was hard aan vernieuwing toe. In de gesprekken hierover met Henk kreeg ik veel suggesties. In een prettige samenwerking hebben we met veel enthousiasme de nieuwe site vormgegeven. Henk leeft zich goed in in het onderwerp en komt met ideeën die er toe doen, zonder je te overvoeren. En checkt regelmatig of het aan mijn wensen beantwoordt. Als ik denk aan de tijd die er is in gestoken door Henk, is het allemaal ook nog eens heel betaalbaar!
We zijn goed en prettig geholpen bij het verhuizen van onze web site! Fijn dat we nu onder dak zijn bij Netnog websites!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Netnog Websites met het openbaar vervoer


Huissen, Grevenveld 290 meter
300
33
Huissen, Grevenveld 380 meter
300
33

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid