facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Net even anders

Net even anders

Info

Een klein cadeauwinkel gevestigd in een pand uit 1580 gelegen in een het dorp Schipluiden, nu uitgebreid met een salon de thè en een theetuin .

Geschiedenis

Bij ons vind u leuke cadeaupakketjes, losse thee, franse zeep, deur en raamhangers, brocante kopjes en theepotten alles voor een kleine prijs.

Adres: Vlaardingsekade 3, 2636 BA Schipluiden
Telefoonnummer: 0627370480
Stad: Schipluiden
Route: Vlaardingsekade 3
Postcode: 2636 BA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Winkeltje 't Winkeltje 0 meter Wij zijn met pensioen!!! Dikke 65+. Leuke kado's te koop bij Net even anders op deze...
InBetween Gifts InBetween Gifts 81 meter InBetween Gifts; (h)eerlijke relatiegeschenken voor diegene die van sport, relaxen, g...
Recensies
Wow wowwowwow! Wat een pareltje van een plekje. Dit MOET de wachtruimte zijn van het paradijs, kan niet anders. Heerlijke koffie en gebak in het zonnige groene achterplaatsje achter het huisje uit 1580. Schipluiden heeft het.
Leuke hebbedingetjes in de cadeauwinkel gekocht en heerlijke koffie met dadeltaart genuttigd achter op het "Franse" terras: een relaxte beleving is het geweest, ten zeerste aan te bevelen!
Gezellig tentje. Verdomd goeie dadeltaart. Koffie was wat minder maar nog steeds goed. Leuke sfeer waar je gelijk thuis voelt. Niet groot maar wel autentiek. Met bonuspunt, als je iets tegenkomt dat je mooi vind, kan je het gelijk kopen en meenemen. Ook toffe antiek zaak een paar deuren verderop. Vraag naar holtkamp.!
Leuk winkeltje met snuisterijen, heerlijke koffie en taart met een vriendelijke verkoper. Iets wat tegenwoordig bijna een bijzonderheid is. Erg gezellig als stop tijdens het fietsen.
Gezellig winkeltje mooie tuin lekkere koffie aardige mensen. Leuk adres voor als je een cadeautje wil kopen voor iemand. Er is keus genoeg. Een aanrader.
Dit is echt niet even anders dit is super anders. Wat een gezellige zaak vol leuke artikelen.We hebben in de smaakvolle tuin heerlijke thee met zelf gemaakte taart gegeten echt een aanrader. Leuke bediening aardig en vriendelijk. We komen zeker terug
Leuke winkel met een mooie tuin waar je een heerlijk kopje koffie kan drinken met iets zelfgemaakt lekkers erbij.
Uniek verstild verleden. Heerlijke dadelkoek, daar konden we weer even mee vooruit op onze fietstocht van de Hoek naar Capelle.
Heerlijke tuin voor lunch koffie thee en drankjes. Ook binnen erg gezellig
Geweldige leuke zaak met nostalgische artikelen, goede tweedehands boeken en vooral een 'franse' tuin waar lekkernijen kunnen worden genuttigd. Een prima aanrader met dito mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid