facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nestlé Babyvoeding

Nestlé Babyvoeding

Info

Welkom bij Nestlé Babyvoeding. Wij willen jouw baby een goede start geven voor een gezonde toekomst en jou zo te laten genieten van het moederschap.

Geschiedenis

Bij Nestlé hebben wij grote passie voor baby’s en weten we hoe belangrijk babyvoeding is, sinds de oprichting in 1866. Met onze producten willen wij jouw baby een goede start geven voor een gezonde toekomst. Daarom is kwaliteit en veiligheid onze eerste prioriteit en verantwoordelijkheid. We staan graag voor je klaar met praktisch advies, de laatste informatie over voeding en dagelijkse support. We zijn er voor jou en je kindje.

Onze taak

Leuk dat je onze Facebook pagina bezoekt! Deze pagina is speciaal voor alle fans van Nestlé Babyvoeding en (toekomstige) papa’s en mama’s die op de hoogte willen worden gehouden door en over Nestlé. Het leven is vol met leuke dingen, vooral als je een baby hebt! Het is onze missie om deze leuke dingen over baby's te delen en jou de wereld van Nestlé Babyvoeding te laten beleven.

Huisregels
Ons team is toegewijd om waardevolle, relevante en leuke content te delen op deze pagina en we hopen dat jij hetzelfde doet! We moedigen iedereen aan om de gesprekken netjes, vriendelijk en gerelateerd aan het onderwerp te houden. Om dit te waarborgen en positieve interactie aan te moedigen hebben we een paar eenvoudige huisregels opgesteld:

• Houd het netjes: plaats geen oneerbare voorstellen of anderszins ongepaste posts en plaats geen seksistische, pornografische, racistische en/of discriminerende berichten.
• Plaats geen (persoonlijk) beledigende posts: Dat wil zeggen dat er geen berichten worden geplaatst die op enig manier beledigend, lasterlijk of kwetsend kunnen zijn.
• Blijf on topic: plaats geen spam, ketting posts, commerciële/promotionele posts, geen herhalende posts of niet-opbouwende, aanstekende of anderszins bezwaarlijke reacties of posts.
• Wees origineel: deel video’s, links, foto’s en teksten indien je de rechten er op hebt. Als het niet van jou is of je hebt er geen toestemming voor, plaats het dan niet.
• Houd rekening met privacy: maak geen inbreuk op andermans privacy of rechten van derden en plaats geen persoonlijke gegevens.
• Houd het legaal: plaats geen misleidende of onoprechte posts.
• Stel jezelf voor: als je verbonden bent met Nestlé (werknemers, bureaus etc.), laat dat dan weten en houd hier rekening mee in de posts die je plaatst.
• Heb je een prijs gewonnen, laat het weten: als je een prijs hebt gewonnen op de Facebookpagina van Nestlé Babyvoeding dien je, binnen vier weken nadat de winnaars bekend zijn gemaakt, je adresgegevens te sturen naar [email protected]. Indien je dit niet doet binnen de gestelde termijn, zal de gewonnen prijs komen te vervallen.

Disclaimer
We hopen dat je begrijpt dat de content die geplaatst wordt door fans niet persé de visie of mening van Nestlé reflecteert. We zijn niet verantwoordelijk voor links of berichten die geplaatst worden door derden. We hebben het recht om elke post, reactie of foto te verwijderen van iedereen die bovenstaande richtlijnen niet naleeft. Over het verwijderen van reacties of foto’s zal niet worden gecorrespondeerd. Nestlé Babyvoeding behoudt zich het recht voor bovenstaande richtlijnen te allen tijde zonder opgaaf van redenen te wijzigen.

Belangrijke mededeling
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO*) heeft aangeraden dat zwangere vrouwen en moeders worden geïnformeerd over de voordelen en superioriteit van borstvoeding in het bijzonder dat het de beste voeding is en optimale bescherming tegen ziektes biedt voor zuigelingen. Consulteer altijd je arts of consultatiebureau voordat je besluit om tot flesvoeding over te gaan. (*Referentie: Internationale Code voor de Marketing van zuigelingenvoeding, zoals aangenomen tijdens de bijeenkomst van de wereldgezondheidsraad in resolutie WHA 34.22, mei 1981).

© 2013 Nestlé Babyvoeding. Al het beeldmateriaal en logo's op deze pagina zijn eigendom van Société des Produits Nestlé S.A. Vevey, Switzerland.

Producten

Kijk voor een overzicht van alle producten van Nestlé Babyvoeding op www.nestlebabyvoeding.nl.



"Op zoek naar lekkere koffie voor uw organisatie?Bel 020 569 9403"
Adres: Postbus 134, 1180 AC Amstelveen
Telefoonnummer: 0800-0230131 (gratis)
moc.eltsen.ln@gnideovrednik
Stad: Amstelveen
Route: Postbus 134
Postcode: 1180 AC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: nestle baby yoghurt, nestle pyjamapapje, nestle baby punten, nestle nan optipro 1, nestle baby club, nestle baby contact, nestle babyvoeding kruidvat, nestle producten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KitKat KitKat 0 meter Hele leuke winkel en anders dan andere babywinkels. Hele lieve kleding. Ik heb een su...
FEBO Amstelveen FEBO Amstelveen 323 meter Altijd lekker een kalfs kroket
The Roastary The Roastary 906 meter de lekkerste piri piri kipvleugeltjes ooit gegeten super lekker en de maïskolf echt e...
NESCAFÉ Dolce Gusto Nederland NESCAFÉ Dolce Gusto Nederland 974 meter Welkom op de officiële NESCAFÉ Dolce Gusto Nederland Facebookpagina. Hier word je ver...
Pilates Professional Amstelveen Pilates Professional Amstelveen 3 km Wekelijks doe ik bij Haidy, Get in Shape. Erg leuke sportieve les. Lekker in beweging...
Grand Hotel Amstelveen Grand Hotel Amstelveen 3 km Hier overnacht na een avond Soldaat van Oranje in Katwijk, een half uurtje rijden. Je...
Puur&lekkerrr Amstelveen Westwijk Puur&lekkerrr Amstelveen Westwijk 3 km Gespecialiseerd in IJs en lunch in Amstelveen Westwijk
Recensies
Slechte ervaringen met koffiecups van Nestlé! Netjes klacht ingediend met het probleem en eigenlijk best snel met een reactie. Er werd me vervolgens een belofte gedaan die ze tot op heden nog steeds niet zijn nagekomen.....waardeloos, beloof dan niks of doe er echt wat mee. Voor mij geen lungo-cups meer en over op een bonenmachine!!
Wat een geweldige klantenservice! Onze Dolce Gusto Drop hield er ineens mee op. Na wat gebel met de klantenservice bleek ons apparaat al 5 jaar oud te zijn hadden hem zelf voor 3 jaar. Dus geen garantie meer helaas. Toch heeft de medewerkster bij Dolce Gusto Nestle contact opgenomen met Krups om mogelijk een nieuwe Drop te laten bezorgen. Helaas ook dit niet gelukt, apparaat bleek toch te oud te zijn en was afgeschreven. Gelukkig staat de klant tevredenheid hoog bij Dolce Gusto en de medewerker regelde een nieuw apparaat voor ons, geen Drop, maar wel een MiniMe met een extra doosje lungo intenso. Na het opsturen van ons oude apparaat, kan ik 2 dagen later lekker genieten van een goede kop koffie. Erg bedankt!
Net ‘Rotten’ op Netflix gekeken. Wat worden we belazerd door bedrijven als Nestlé die water in plastic flessen verkopen. Dronk al geen fleswater maar kijk nu ook wel uit voor andere Nestlé producten.
Als medewerker zijnde van 1 van de nestle fabrieken word je zwaar onderbetaald en aan je lot overgelaten mensen pas op met nestle!
je kan dus met klachten niet terrecht want je kan niets verzenden omdat de site je van het kastje naar de muur stuurt en vice versa
Vertaald door Google #oekraïne - stop Russische activiteiten, geen Nestle-producten meer voor mij. Origineel #ukraine-stop Russian activities, no more Nestle products for me.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid