facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nes Cafe

Nes Cafe
Adres: Van Heeckerenstraat 10 , Nes Ameland 9163 EB, NL
Stad: Nes Ameland
Route: Van Heeckerenstraat 10
Postcode: 9163 EB



op zoek naar gerelateerd: De Klimop Ameland, Menukaart het Witte Paard Nes, Eten afhalen Nes Ameland, Restaurant Nes Amsterdam, Uit eten Nes, Pizzeria Nes Ameland, Rixt Ameland, Cocktails Ameland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
'T Hoekje 'T Hoekje 484 meter Ze hebben me broertje in de frituurpan gegooid je kan beter naar de concurrent Snackc...
Recensies
Lekker eten, goede prijs-kwaliteit verhouding. Uitgebreide bier- en whiskykaart. Vriendelijk personeel, lekker sfeertje. Aanrader!
Gezellige en fijne tent! Konden er laat nog een hapje eten ivm de aankomst met de boot op het eiland. Heerlijk van de spareribs genoten, bij een gezellig haardje, en vriendelijk personeel. Oh en voor de bierliefhebber, ze hebben vele heerlijke biertjes!
Heerlijk gegeten gezellige service. Na 24 jaar weer Harry Nobel gezien.
We hebben hier lekkere spareribs en kaasfondue gegeten. Vriendelijke bediening en op het terras zaten we heerlijk warm door de vele heaters die er hangen. Gezien het nu oktober is, was dat heerlijk. Ik heb als kouwkleum de hele avond zonder jas aan buiten gezeten.
De bediening was vriendelijk en dienstbaar. Wij vroegen een gezamenlijke voorgerecht kaasfondue met zijn 4. Geen enkel probleem. 1 persoon moet glutenvrij. Alle hoofdgerechten konden we glutenvrij krijgen. Konden we lekker delen. Was geen enkel probleem. Hoofdgerecht waren meer dan voldoende eten en, wat wij waarderen, lekker gemaakt en veel groenten. En... Ze doen aan bier pairing ! Leuk voor erbij en anders dan anders. Een aanrader dit restaurant.
Saté gegeten en vervolgens snel weer vertrokken. De tafels stonden te dicht op elkaar, als de mensen even erin of eruit wilden moest ik opstaan en ruimte maken. Overigens waren 2 andere tafels niet bezet. De saté was smakeloos, de pindasaus ook, veel te waterig. Vlgs mij zit er geen water in pindasaus Een teleurstellende ervaring en niet voor herhaling vatbaar.
We komen al jaren in Cafe Nes als we op Ameland vertoeven. Staat garant voor overheerlijk eten en daarnaast een geweldig uitgebreide bierkaart. Gisteren de dame die ons hielp een welverdiend compliment gegeven. Kom veel in de horeca maar lang geleden dat ik zo gastvrij geholpen ben. Haar aanwezigheid en servicegerichtheid maakt de avond meer dan compleet.
Prachtige plek, mooi terras. Laat de cocktails maar achterwege of maak ze goed. Maar 11e voor een glas vol ijs met een beetje drank? Bediening zal een zwaar seizoen hebben gehad en dat was dan te merken, jammer
Eerste middag dat terras weer open was 28-4-2021. Ze waren goed voorbereid en alles verliep soepel. Pulled pork gehad met - naar mijn smaak - veel te veel barbecuesaus, die over de matige hoeveelheid pulled pork en friet gegoten was en dus niet opzij te schuiven. Verder prima kwaliteit en korte wachttijd. Overdekt terras met zicht naar het Noorden. Gezellige vuurtjes tussen de tafels en bij de loungesets, met een temperatuur van 12 graden en niet in de zon zeer welkom.
NESCAFE is een BIERCAFE Heerlijke bieren kun je hier drinken. Nescafe hoeft gelukkig niet. Een jaar geleden rook het hier nog naar tabaksrook, binnen is dat geheel verdwenen.. Daardoor miste het toen de 5e ster. De bediening is geweldig vriendelijk. De kok uitstekend de ambiance fantastisch. Bestel eens hun weedburger zou ik zeggen. Bij een beetje lekker weer ga ik het zeker ook op het terras proberen. Hopelijk mag mem daar dan niet meer roken. Extra...er is een persoon in de bediening die wel een standbeeld mag hebben. Zij zorgde.voor een zeer welkom gevoel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid