facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Neostrada B.V.

Neostrada B.V.

Info

Registreer snel en makkelijk je domeinnaam, al vanaf € 2,95 per jaar! www.neostrada.nl

Geschiedenis

Registreer snel en makkelijk je domeinnaam, al vanaf € 2,95 per jaar! www.neostrada.nl

Adres: reaalhof 64, 8232VS Lelystad-Haven, Flevoland, Netherlands
Stad: Lelystad-Haven
Route: reaalhof 64
Postcode: 8232VS



op zoek naar gerelateerd: neostrada telefoonnummer, neostrada support, neostrada contact, neostrada wordpress, neostrada review, login neostrada, neostrada webmail, 2uhosting
Recensies
Nog niet eens 1 ster waard! Blijkbaar overgenomen door Versio. Afschuwelijk bedrijf, niet bereikbaar, geen telefoonnummer en reageren niet op emails! Ik had een verkeerde factuur gekregen, zeker 10 keer over gemaild, geen reactie maar wel een incassobureau op me afgestuurd voor 33 euro! Incassobureau Blue Finance reageert ook op geen enkele wijze op mijn mails over de onterechte factuur. Zoek op google op beide namen en je weet dat je hier niet mee in zee moet gaan! Mijn website heeft een maand niet gewerkt en ik heb alles uiteindelijk opgezegd bij Neostrada?Versio en een vriendelijke behulpzame medewerker van Mijn Domein heeft alles weer online gekregen en kost vele malen minder als Neostrada.
Prijsverhoging op prijsverhoging en daar niks voor doen. Managed hosting met monitoring blijkt helemaal niets in te houden. Ze merken niet eens als een server plat ligt. Hostingpakketten in 1,5 jaar tijd 3x zo duur geworden en alle support moet via de mail. Mailen is prima, maar een reactie geven na een maand is volledig onacceptabel. En dan nog niet eens met een antwoord! Het contact met Versio leek na de overname eerst iets beter, maar bleek ook helemaal niks voor te stellen. Niet mee in zee gaan, snel wegwezen..
Domeinmaffia. Destijds naar Neostrada gegaan om van Versio af te zijn, maar overgenomen door Versio, nog erger dan Versio. Blijf hier weg, en bij en alles wat met Versio te maken heeft! Factuur voor een domeinnaam dat reeds overgedragen was en gaan verder tot het incassobureau. Ik blijf weigeren en ga niet opdraaien voor hun problemen: Transfer codes aanvragen lukt niet bij henzelf, en een transfer wordt niet geregistreerd. Je kan niet beslissen of je een domein niet wil verlengen, maar enkel "opzeggen". Men beslist voor mij dat de verlenging 3 jaar moet zijn duur van de eerste aankoop. Daarnaast leest support ook niet verder dan de eerste vraag in een mail.
Vroeger, toen het bedrijf nog niet was overgenomen, was dit een topbedrijf. Intussen wordt je er financieel leeg gezogen en is de support nul. Vandaag mijn nieuwe factuur ontvangen, na de laatste overname met exact dezelfde websites is mijn abonnement verlengd en de prijs verhoogd van 100 naar 370 euro. Tooltjes die het makkelijk maken om je website te migreren naar een andere host worden geblokkeerd en zijn niet uit te schakelen. Het lijkt wel bewust...
Gevoelens van boosheid, frustratie en machteloosheid overheersen. Wat kun je als digibeet doen? Hallo Neostrada, waar zijn jullie?! Ik heb diverse domeinen en hostingpaketten bij jullie maar ik wacht al wekenlang op een reactie waaronder een belangrijke vraag over domeinverhuizing die ergens nu in de lucht hangt. Ik weet niet wat nu te doen. Even samengevat: Klantensupport bij Neostrada lijkt niet meer te bestaan. Ik ben blijkbaar niet de enige hier, klanten krijgen geen reacties meer op tevergeefse vragen per mail maar gek genoeg wel sturen jullie facturen. Ik begrijp er niets van, de support was vroeger zo goed met live chat en alles. Nee, ik kan deze service op dit moment zeker niet aanraden voor nieuwkomers. Niet doen! En ja, op dit moment is zelfs 1 ster nog teveel voor jullie!!
Wat een bedrijf is dit. Lees alle reviews even door had ik eerder moeten doen helaas Deze mensen verdienen hun geld met oplichting. Mooie aanbieding voor 3 jaar vast, krijg je na 1 jaar een factuur voor t dubbele. Ze reageren niet op mails alle mail adressen gebruikt de chat is niet bereikbaar, er is geen telefoonnummer bekend. Als je dus niet betaald krijg je herinneringen, aanmaningen incassobureau en uiteindelijk een deurwaarder, dit is hun manier van geld verdienen. Mensen wees gewaarschuwd!
Onverwachts en zonder communicatie is mijn webhosting omgezet naar een 'extreme' pakket met een prijs die 6x zo hoog ligt. Contact niet mogelijk, op mails wordt niet gereageerd, telefonisch onbereikbaar. Enige wat ze wel kunnen is aanmaningen sturen en dreigen met incassobureaus. Blijf zo ver mogelijk weg bij dit bedrijf. Tip: bel bij problemen moederbedrijf Versio. Zij zijn nog wel telefonisch bereikbaar.
Ik ben inmiddels net iets langer dan een jaar hosting reseller bij Versio. Ik kan niet zeggen dat ik tevreden ben, maar ik kan ook niet zeggen dat ik ontevreden ben. Als reseller heb je toegang tot een paneel waar je hosting gerelateerde zaken kunt regelen. 75% van deze functies werken voor geen meter wat sinds mijn lidmaatschap al zo is. Deze zaken zijn dan wel weer te regelen in de DirectAdmin gelukkig. Daarnaast ben ik ook niet bepaald tevreden over de klantenservice. Doordat ik na een week wachten nog geen antwoord heb gekregen op mijn email had ik besloten om telefonisch contact op te nemen. Na 20-30 min gewacht te hebben krijg je iemand aan de lijn die weinig tot aan geen kennis heeft. Ik had namelijk een vraag over waar ik een API key kan aanmaken. Degene aan de lijn had hier nooit van gehoord en wist niet dat ze dit überhaupt aanbieden. Ik snap dat wanneer je als bedrijf zijnde het heel druk hebt dat je dan snel nieuwe mensen gaat aannemen, maar zorg er dan wel voor dat je ze de juiste training en kennis meegeeft. Nu schiet het voor beide partijen niet op. Na 3 telefoontjes van totaal 110 minuten heb ik nog steeds geen antwoord gekregen op mijn simpele vraag. Helaas is mijn abonnement recent verlengd met een jaar. Als het na een jaar nog steeds een puinhoop is ben ik zeker weg.
Alles van mijn klant was al een dag uit de lucht, geen reactie van Support van Neostrada / Versio Natuurlijk kan een storing voorkomen, maar essentieel is wel dat je tenminste een update stuurt of iets op de speciale status pagina plaatst. De storing is 22 uur geleden gemeld bij Neostrada support. Na 4 lange dagen nog geen enkele reactie. Als we niet zelf de DNS hadden omgezet en de website hadden verhuisd waren ze nog uit de lucht... Direct overgestapt naar betrouwbare en snelle hosting.
Erg trieste bedrijf. Wanneer er een factuur betaald moet worden moet dat per direct. Wanneer je hulp nodig hebt of een vraag wilt stellen, wordt je absoluut niet geholpen. Wij wachten nu al twee weken op een fatsoenlijk reply van Neostrada, omdat wij meerdere problemen hebben met onze website. Nu zitten wij al weken met onopgeloste issues op de website, en Neostrada heeft daar lak aan. Facturen opsturen kunnen zij wel als de beste. Op de website adverteren zij "Super bereikbaarheid" en dat zij binnen 15 minuten reageren. Dit is een ronduit leugen. Nergens op de website hebben zij een telefoonnummer vermeld staan, op emails worden niet gereageerd, de chat functie is niet beschikbaar. Dus, hoe bereikbaar is Neostrada? Mensen, als jullie dit lezen. Host alsjeblieft geen website bij dit onzinnige bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid