facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nenko

Nenko

Info

Op deze pagina willen we jullie informeren over ontwikkelingen op het gebied van Snoezelen, aangepast spel- en ontwikkelingsmateriaal, meubilair en Soft Play, Sensorische Integratie & beweging, materiaal voor muziek & ontspanning en voor buiten.

Geschiedenis

Nenko is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en leveren van aangepast spel- en Snoezelmateriaal voor de gehandicapten- en ouderenzorg, scholen en kinderopvang.
Nenko is er voor alle mensen met speciale wensen.

Nenko bedenkt en realiseert al meer dan 30 jaar Snoezel- en Timeout ruimtes voor kleine en grote instellingen. Het aanpassen van bestaande ruimtes en creëren van nieuwe ruimtes is vaak een kwestie van goed inventariseren en luisteren naar de behoeftes van eindgebruikers. Het Nenko module systeem en Nenko Interactive biedt klanten bovendien een mooie mogelijkheid om investeringen in een snoezelruimte te spreiden over meerdere jaren.

Timeout (prikkelarme) ruimtes worden al sinds jaar en dag gebruikt om een overschot aan prikkels bij cliënten weg te nemen. Nenko voldoet ruimschoots aan de hoge eisen van afwerking en uitvoering en mag daardoor onder andere justitiële inrichtingen en tal van instellingen tot haar vaste klanten rekenen.



"Nenko BV is een trots familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar gespecialiseerd is in het leveren van het meest complete assortiment aangepast spel- en ontwikkelingsmateriaal voor de totale zorg. Tot onze tevreden klanten behoren o.a. duizenden kinderdagverblijven, scholen, instellingen voor meervoudig gehandicapten en ouderenzorg. Onze focus ligt echter niet alleen op de professionele markt, ook particulieren met een zorgvrager zijn van harte welkom. Ons doel is het leven van iedereen die dat nodig heeft een stukje leuke en beter te maken. Naast tal van producten ontwerpen, fabriceren en realiseren we tal van snoezelruimtes, time-out ruimtes, badkamers en overige interactieve ruimtes. Vraag gerust naar de mogelijkheden of plan een bezoek."
Adres: Valeton 13, 5301 LW Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0)418 820082
Stad: Zaltbommel
Route: Valeton 13
Postcode: 5301 LW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Snoezelen, Snoezelruimte, Snoezel knuffel, Snoezelmateriaal baby, Snoezelmateriaal zelf maken, Snoezelmateriaal badkamer, Snoezelen dementie, Snoezelmateriaal ouderen
Recensies
Vertaald door Google Het was een genoegen om dit bedrijf te bezoeken! Beleefde houding!! Origineel Приятно бе да посетя тази фирма!! Вежлио отношение!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid