facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nena’s Dogs & Cats

Nena’s Dogs & Cats
"De dierenspeciaalzaak voor honden en katten!Wij bezorgen gratis,15km rondom de winkel, dezelfde dag indien voorradig.Opgeleid personeel en ervaringsdeskundige. Gratis hond/kat wegen.Regelmatig leuke acties en kortingen."
Adres: Nieuwe Es 157, 4254AW Sleeuwijk
Telefoonnummer: +31 6 53711490
Stad: Sleeuwijk
Route: Nieuwe Es 157
Postcode: 4254AW


Recensies
Door zelf niet goed te lezen een verkeerde maat besteld van een hondentuigje. Even contact gezocht en zonder problemen kon het tuigje geruild worden. Complimenten voor de uitstekende afhandeling van mijn probleem en ook voor de snelle verzending van de bestelde producten. Veel webwinkels kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
Geweldige ervaring met deze webshop! Ik heb hier onlangs een regenjas voor mijn hond gekocht, het jasje dat ik oorspronkelijk had gekozen werd niet meer geleverd door de fabrikant, maar hier werd ik snel over geïnformeerd en er werden mij een aantal vergelijkbare opties aangeboden mijn uiteindelijke keuze viel een paar euro duurder uit maar hiervoor hoefde ik nieteens extra te betalen. Het jasje werd spoedig geleverd en mijn hond heeft er inmiddels al veel plezier aan beleefd. Deze webshop kan ik iedereen van harte aanraden, afgezien van goede service hebben zij gegarandeerd de beste prijzen wat betreft Ruffwear producten.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met veel kennis van zaken over voeding en aanschaf van benodigdheden ten behoeve van mijn pup. Ik kan ook altijd terecht met vragen over opvoeding en andere zaken omtrent mijn pup. Ze denken graag mee en geven goede tips en adviezen. Ook super veel keuze en een zeer goede kwaliteit van de producten in een gezellige winkel. Daarnaast ook nog eens een hele fijne gratis! bezorg service. Kortom ontzettend blij met deze winkel in de buurt
Breed assortiment, vriendelijk personeel en heel fijn dat je er ook terecht kunt voor de pakketdienst
Een fijne ervaring gehad bij deze winkel! Onze geadopteerde hond kon nogal last-minute mee met een vlucht naar Nederland, waardoor wij heel snel een hele "outfit" bij elkaar moesten schrapen. Nena's Dogs & Cats was de enige winkel die álles verkocht voornamelijk het merk Ruffwear, dus hier heb ik besteld. De bestelling was al gelukkig heel snel in huis en de producten waren allemaal top! Het enige was dat ik een bepaalde maat had besteld n.a.v. de maten op de website, maar tijdens het uitpakken bleek het een andere maat te zijn. Hierop heb ik meteen gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan dat het, ondanks de verschillen, moest kloppen met de maat en als dat onverhoopt toch niet paste, kon ik weer contact opnemen. Toen de hond bij ons was, paste alles gelukkig. Ik ga hier zeker nog eens bestellen!
Zeer goede kennis van voeding en andere producten. De kwaliteit van producten en voeding is uitstekend. Klantvriendelijkheid is uitstekend. Personeel denkt altijd goed mee. Mens en dier voelen zich thuis in de mooie de mooie winkel. Bereikbaarheid is super zowel bij de winkel als online. Nette prijzen. Kortom echte aanrader!
Heb een verhaal gehoord te gek voor woorden! Oke ze zullen absoluut goed zijn in hun kennis van... Maar mensenkennis/mensvriendelijkheid absoluut niet. En waar bouw je op als je in goed vertrouwen online gaat bestellen? Juist ja mensvriendelijkheid. Daar scoren deze mensen echt niet hoog! Service vertrouwen en vriendelijk dat zijn de 3 regels. Kan je een cursus voor volgen! Misschien een tip voor dit bedrijf!
Goed advies voor elk ras. Onze joep is wat te mager, dus fijn dat er zoveel kundigheid is en veel te koop. Ook goed in de gaten wordt gehouden met een weeg schema. Weegschaal in de mooie winkel aanwezig.Ook logeerpartij is te plennen bij de familie laay. Onze roedel komt er graag. De service is ook fantasties, vergeet je keer brokjes te bestellen wat met een telfoontje wordt gedaan. Wordt er zelfs savonds thuis gebracht. Voor ons verdiend deze winkel 5 steren. Ga zo door!
Personeel is zeer vriendelijk en je merkt dat ze zich regelmatig laten bijscholen daar ze echt verstand hebben van hun producten. Personeel denkt mee wat past bij jou hond of kat qua voer, snacks en tuigjes/riempjes. Verkopen goede producten van goede kwaliteit met goeie prijzen en altijd leuke spaaracties waar je aan deel kunt nemen.
Heel fijne winkel, super vriendelijk personeel en veel producten van ons favoriete merk Ruffwear. Ik lees een aantal negatieve reviews van online shoppers, dat herken ik helemaal niet in de winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid