facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nemoland

Nemoland

Info

Nemoland

Geschiedenis

Kvk: 37096420

Adres: Bijlestaal 46E, 1721PW Oudkarspel
Telefoonnummer: 0653364355
Stad: Oudkarspel
Route: Bijlestaal 46E
Postcode: 1721PW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DPV Parket en Stoffering DPV Parket en Stoffering 4 km Wat zijn we blij met onze nieuwe visgraat parketvloer! Edwin van DPV parket en stoffe...
Recensies
vandaag dachten wij een aquarium aangeschaft te hebben via marktplaats bij dit bedrijf maar bij aankomst bleek de eigenaar opeens 100€ meer te vragen voor dit aquarium! cubicus 150 literhij had een fout gemaakt in de prijs doordat hij zoveel Online had gezet...? Door de stugge houding van de eigenaar zijn we er niet uitgekomen en gingen we zwaar teleurgesteld weer Naar huis. Al met al zonde van de energie en een autorit van 2 uur! Pas dus op Wanneer je hier iets denkt te kopen..! Mijn advies is deze “winkel” te mijden.
Kleine winkel maar heeft veel. De aquariums staan vol koralen en diverse vissen. De eigenaar heeft mij levend steen verkocht dat al een tijd was ingedraaid, dit voor een goede prijs. Hij zei heel eerlijk dat er waarschijnlijk niet veel leven meer inzat. Echter ontdekte ik een krab, kokerworm, een klein annemoontje en 2 miniscule koraaltjes. Dit al na een paar uur in mijn bak! Verder heeft het steen al een mooie paarse kleur van de kalkalg. Tot slot heb ik nog wat andere spullen gekocht zoals lampen en een refractometer. Al met al een mooie nette winkel met een goed aanbod ondanks zijn geringe grootte.
Nemo is verhuisd.
Vertaald door Google Goede prijs, goede service en zeer vriendelijk! Origineel Good price, good service and very friendly!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid