facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nelson

Nelson
Adres: Hilvertshof 30 , Hilversum 1211 ER, NL
Telefoonnummer: 088 008 8190
Stad: Hilversum
Route: Hilvertshof 30
Postcode: 1211 ER


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-21:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 09:30-17:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Schoenenwinkel Hilversum Kerkstraat, Schoenenwinkel Hilversum Gijsbrecht, Strating Schoenen Hilversum, Nelson Schoenen, Manfield Hilversum, Schoenmaker Hilversum, Nelson sneakers, Van Haren Hilversum
Recensies
Mooie zaak, ruime keuze maar 't personeel mag weleens een cursusje of 3 klantvriendelijkheid krijgen vooral de dame met donker haar wat een chagrijnig mens is dat zeg.
De service is super goed! Als er wat is, er is iets niet goed met een schoen, krijg je niet 101 smoesjes of vragen o.i.d. Nee hoor je krijgt gewoon een nieuw paar, en zijn ze niet op voorraad in de winkel? Dan krijg je ze de volgende dag thuis bezorgd! Ik koop hier al jaren al mn schoenen en dat zal ik ook altijd blijven doen! Nelson Hilversum jullie verdienen een dikke 10! En Nelson online is ook top!
Vreemd personeel. 2 maanden geleden schoenen gekocht voor mijn dochter maar naar mijn idee was ze alweer gegroeid. Hele winkel was leeg maar de aan de kassa hangende medewerker wilde totaal geen moeite doen. Kreeg 't meetding aangereikt en mocht het zelf doen want "Kinderen gaan altijd huilen van haar".. Goh.. Wat gek.
Assortiment kinderschoenen is klein. Nieuw personeel, dat je niet mag "helpen" en de schoenen van je kind niet mag checken of ze goed van maat zijn. "Wij zijn niet de andere winkel waar dit wel wordt gedaan." Kortom: wij gaan voortaan ergens anders kinderschoenen kopen.
Mijn ervaring bij: Nelson Hilvertshof 30, 1211 ER Hilversum, een ontzettende meelevende en vriendelijk man werkt daar, ik denk de bedrijfsleider? Ik kan niet veel winkelen vanwege mijn gezondheid dus als ik kan dan is het een uitje! de werknemer die ons telkens helpt is zeer behulpzaam en weet van mijn situatie, telkens als wij komen neemt hij ruim de tijd om te vragen hoe het met mij is en helpt mij optimaal om schoenen uit te zoeken, zegt eerlijk zijn menig of iets staat of niet. Ben in geen jaren een verkoper tegen gekomen die zo meegaand is en vriendelijk, deze man is een voorbeeld voor verkopers zoals het zou moeten zijn in winkels. Als ik iets op het oog heb kan ik gewoon gaan zitten en hij haalt ze en past de schoenen aan bij mij, hij haalt ze dus uit de winkel, ik hoef alleen maar aan te wijzen. Onlangs weer geweest en er was een korting actie geweest waar ik niet van op de hoogte was en die was al verstreken, hij attendeerde mij hierop dat ik die had gemist en ik kreeg alsnog korting, dit zijn de kleine dingen die een winkel optimaal maken en waar je dan als klant graag terug komt. Met vriendelijke groeten K Standing.
Fijne ruime winkel ,veel keus en vriendelijk en kundig geholpen
De zool van mijn laarsjes liet los, mijn schoenen zijn binnen 1,5 week gemaakt en kon ze gelijk ophalen. Fantastische service!
Fijne winkel en ruim assortiment. Voor mezelf en kids. En als er dan een keer iets is, kun je er terecht voor een goede garantie afhandeling.
Veel te weinig personeel en degene die er liepen waren erg ongëinteresseerd. Het was nog geen eens zo druk.
Wij zijn fijn geholpen en er werd goed met ons meegedacht. We komen zeker nog eens terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid