facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nelis' IJssalon

Nelis' IJssalon

Info

IJssalon Nelis.

Geschiedenis

Nelis IJssalon behoort al tientallen jaren tot de top van de nationale en internationale IJssalons.
Alleen de allerbeste ingredienten worden gebruikt voor het beroemde Nelis IJS.
Vele prijzen voor smaak en creaties zijn gewonnen.
Verder behoort Nelis IJssalon tot de top van de meest duurzame ijssalons, onder andere waren wij een van de eerste ter wereld met een terugwininstallatie voor het koel water. Voorbeeld: Van bijna 500.000 liter koelwater zijn wij terug naar slechts 500 liter op jaarbasis.
Daarbij zijn onze vriesinstallaties de meest energiezuinige die er op dit moment bestaan.

GUINNESS RECORD BOOK
Nelis IJssalon heeft het wereldrecord ijsjesscheppen op haar naam gezet. Wij hebben binnen 23 minuten en 41 seconden 100 ijsjes geschept. Dit record is behaald in de Mega Recordshow te Aalsmeer op 28 maart 1998

IJSTAARTEN
Het adres voor bruidstaarten, ijsbuffet, diverse soorten ijstaaren, diverse soorten ijsgebakjes en profiterolles. Vraagt u geheel vrijblijvend voor informatie naar wouter of jonathan.

Adres: Slijkstraat 41 , Weesp 1380 GA, NL
Telefoonnummer: 0294 412 285
ln.nolassjisilen@ofni
Stad: Weesp
Route: Slijkstraat 41
Postcode: 1380 GA


Openingstijden

Maandag: 11:00-22:00
Dinsdag: 09:30-22:00
Woensdag: 10:00-22:00
Donderdag: 10:00-22:00
Vrijdag: 10:00-22:00
Zaterdag: 10:00-22:00
Zondag: 11:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: nelis ijssalon facebook, nelis ijskaart, nelis ijssalon openingstijden, ijssalon muiden, nelis ijssalon smaken, ijstaart nelis weesp, nelis weesp prijzen, nelis zanger
Recensies
Heeft de naam een van de beste te zijn in de streek. Ben hier niet van overtuigd. Het ijs is simpelweg goed van smaak , maar mix duur en de bolletjes zijn gewoon erg klein. Heb ijs gehad in omstreken dat beter van smaak is en de bollen groter voor dezelfde prijs. Dus imago speelt hier mee en wordt uiteraard gebruikt. Dit is simpelweg wat ik zie.
Het ijs is ongelooflijk lekker en niet voor niets is deze ijssalon al heel vaak in de prijzen gevallen, kijk maar naar de indrukwekkende rij oorkondes aan de binnenkant van de pui. In 2020 nog 'Beste ijssalon door de Nederlandse Horeca'. Ik vind het daarom onbegrijpelijk dat een krant als Het Parool bij het lijstje '11 beste ijssalons van Amsterdam' nog steeds Nelis overslaat, hoewel Weesp al ruim een jaar onder Amsterdam valt. Wij wonen nog eventjes in Amsterdam Zuidoost en komen al járen geregeld naar Nelis voor een ijsje. Dit destijds op aanraden van onze dochter en schoonzoon die Nelis hadden 'ontdekt' en bij wie deze zaak gelijk topfavoriet was zíjn record: 12 scoops in één keer!! -- ze hebben eergisteren nog het hele boek gedeeld om hun 20-jarig samenzijn te vieren. Sinds een kleine twee jaar komen wij vaker in Weesp, in het kader van onze inburgering, aangezien wij er, in navolging van diezelfde dochter/schoonzoon, een nieuwbouwwoning hebben gekocht. Ik voorzie al dat als we er straks allemaal wonen, geregeld met z'n viertjes na het eten even op onze fiets stappen voor één, of twee, of … scheppen Nu al nemen wij geen dessert als we in Weesp uit eten gaan, maar gaan dan liever ter afsluiting hier een ijsje eten.
Ben je een keer in Weesp? Vergeet dan zeker niet een ijsje te halen bij Nelis' Ijssalon. Lekkerste ijs van Nederland. Aanrader.
Hier moet je een keer ijs hebben gegeten. En ja je staat bijna altijd in de rij. En ja het ijsje is altijd sneller op dan je denkt maar de smaak en het vriendelijke personeel maakt alles goed.....
Naast heerlijk ijs hebben zij bij Nelis ook een briljante marketingactie uitgevoerd door meerdere zwembadjes voor en in de buurt van de winkel te plaatsen tijdens de hittegolf van augustus 2022.
Lieve mensen en heerlijk ijs. Ze hebben een groot assortiment en voldoende ruimte om gezellig te zitten. Ik zou ook zeker de warme appeltaart met kaneelijs aanraden.
Kom hier altijd een sorbet eten met mijn vriendin als we iets te vieren hebben. Nu verzinnen we dingen om te vieren om elke keer een sorbet te komen eten.... Heerlijk!
Altijd top. En je kan ook lekker binnen genieten. Ga zo door! Kom met mijn gezin al ook mijn hele leven hier. Niks lekkerders dan een ijsje van Nelis.
Aardig personeel en heerlijk ijs.
Beste ijs in de omgeving. Allerlei smaken. Aardbeienijs van echte aardbeien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid