facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nela Ramirez Tandprothetiek

Nela Ramirez Tandprothetiek

Info

Wij zijn een tandprothetische praktijk gespecialiseerd in het vervaardigen van gebitsprotheses. Bij ons kunt u terecht voor klikprotheses op implantaten, flexprotheses, protheses met zachte basis, rebasingen en reparaties. En dit al meer dan 10 jaar.



"Onze specialisten staan garant voor een deskundig advies en een product van de hoogste kwaliteit. Bij ons kunt u terecht voor klikprotheses op implantaten, flexprotheses, protheses met zachte basis, rebasingen en reparaties."
Adres: Paletsingel 112, 2718 NS Zoetermeer
Telefoonnummer: 079-36 10 300
Stad: Zoetermeer
Route: Paletsingel 112
Postcode: 2718 NS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00

Recensies
Top ervaring. Barst in mijn onderprothese. 's morgens gebracht ''s middags perfect gerepareerd. Later terug geweest voor een rebase maar omdat het nauwelijks nodig bleek geen extra kosten.
Dentalmind Tandprothetiek een plek waar je met een gerust hart binnen kan stappen om een gebitsprothese te laten maken. Ik ben daar heel prettig geholpen door iedereen die daar werkt. Ik ben heel erg tevreden met mijn gebit wat daar is gemaakt. Het zit erg goed en staat heel mooi. Daarnaast ziet het er erg natuurlijk uit. Als je het niet weet zou je niet zeggen dat ik een kunstgebit heb.
Dentalmind Tandprothetiek is een zeer provisioneel. Je wordt er persoonlijk en deskundig geholpen. En uiteindelijk ga je met een mooi en goed passende prothese de deur weer uit. Maar als er wat is kan je er altijd terecht voor advies en/of aanpassingen. Voor beginners zit je bij Dentalmind Tandprothetiek goed, van stap tot stap wordt je met goed advies geholpen tot een goed resotaat.
Ben zeer tevreden over mijn nieuwe klik prothese .Prima behandeld zal zeker aanbevelen om naar jullie te gaan .Prima pasvorm zat meteen goed
In paniek de eerste de beste aan geklikt op internet... maar had me geen betere kunnen wensen. Wat word je daar goed geholpen ! En niet is teveel. Ben dan ook zeer te spreken over Dentalmind.
Al jaren zowel mijn vrouw en ik zelf tot volle tevredenheid bij dit bedrijf onze prothese laten maken. Verder zoeken is niet nodig. Wij raden dit bedrijf aan.
zeer goed en vriendelijk geholpen mijn nieuwe klik prothege paste meteen goed, een verassing was de na controle .Kortom super service ik zal Dentalmind zeker bij familie, vrienden en kenissen aanbevelen
zeer tevreden over mijn gebit nooit last. en zat gelijk goed. verschillende vrienden stuur ik er heen. En allemaal tevreden dat is tof als je een vriendin er heen stuurt en ze is echt blij.
Prima behandeld. Bijna pijnloos gebleven. Geen blauwe plekken. Klikprothese is geweldig.
Nela ik ben heel blij bij jou terecht gekomen te zijn! Vakkundig, duidelijk en eerlijk! Ik ben 100% tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid