facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor neiZ

neiZ

Info

neiZ maakt producten van gebruikte materialen in combinatie met nieuw.
Elk item is uniek, er is er dan ook maar één van.



"Het bedrijf neiZ staat voor puur hergebruik.Verkoop van vintage producten uit de jaren 50 t/m begin jaren 80 en eigengemaakte tassen uit vintage stoffen.De naam neiZ is afgeleid van mijn werkwijze, hoe mijn eigengemaakte producten tot stand komen. Dit geldt ook voor de producten die zijn ingekocht en die te vinden zijn onder ‘Vintage producten‘.Al het leuks van neiZ kenmerkt zich door een breed pallet aan verschillende stijlen maar wel allemaal uit de jaren 50 t/m 80. Ik koop niet per definitie producten van een bekende ontwerper, als het ontwerp goed is en mij aanspreekt, komt het in de winkel: ‘in de stijl van neiZ'."
Adres: Lindeweg 1, 8305AM Emmeloord
Telefoonnummer: 06 22761950
Stad: Emmeloord
Route: Lindeweg 1
Postcode: 8305AM


Recensies
Super aardige, enthousiaste eigenaresse! Mooi spul voor nette prijzen. Ook zelfgemaakte tassen en wat haakwerk. Ik ga zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid