facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nefertiti vof Pizzeria Shoarma Simpelveld

Nefertiti vof Pizzeria Shoarma Simpelveld

Info

Openingstijden: di t/m zo 15:00-03:00 uur. Pinkstermaandag geopend. Sinds 1 februari 1992 een begrip in Simpelveld en omstreken. Geniet van 31 verschillende pizza's en niet minder dan 20 verschillende vleesgerechten.

Geschiedenis

Vleesgerechten worden bereid met brood/frites, verse salade en sausjes uit eigen keuken. Dinsdag t/m zondag open vanaf 15.00 tot 00.00 uur. Zie www.nefertiti-simpelveld.nl (thuisbezorgd.nl) en www.nefertitisimpelveld.nl (justeat.nl) voor een compleet menu/prijsoverzicht en online bestellen.
Zie tevens www.nefertiti.webklik.nl voor gedetailleerde restaurant informatie.

Adres: Kloosterstraat 16, 6369 AD Simpelveld (gemeente)
Telefoonnummer: 0455445011
Stad: Simpelveld
Route: Kloosterstraat 16
Postcode: 6369 AD



op zoek naar gerelateerd: Pizza bestellen Simpelveld, Afhalen Simpelveld
Recensies
Ik heb lekker gegeten. En de bezorging was heel vriendelijk. Het duurde iets langer maar op een drukke zondagavond kan ik dat begrijpen.
Vroeger kwam hier bijna elk weekend, nu na lange tijd nog een keertje geweest. Het eten blijft geweldig. En Amir is nog steeds de dezelfde als toen. Compliment.Eten: 5/5
Alleen maar pluspunten, te beginnen bij de eigenaar. Deze man heeft een hart van goud en weet hoe je met je gasten moet communiceren. Zeer vriendelijk en uiterst attent. Dan het eten, wij hebben vaker pizza taco gegeten, maar nog nooit zoals hier. Hier kunnen veel andere restaurants nog iets van leren. De inrichting van de zaak is op zijn zachts gezegd "apart" maar dat heeft ook weer zijn charme. Wij komen hier graag weer terug!.
Hier eten afhalen is al een beleving op zich!! En nog lekker ook.
Nu tweemaal geweest. Eten is wel oke maar ik ken lekkerdere restaurants. Personeel is wel zeeer vriendelijk.Eten: 3/5
Top tent en top vent! Zodra je de eerste voet binnen zet, staan ze al letterlijk klaar met toeters en bellen. Bestellen helemaal zonder problemen en het eten kwam al na circa 5 minuten. Ruime en goede zitplaatsen aanwezig. Op niks wordt bespaard; niet op saus, niet op service en al helemaal niet op gastvrijheid. Heerlijk gegeten, nog een lekker snoeptoetje erna en ook nog genoten van de lounge-hoek. Al met al een gastvrije top plaats met super personeel en heerlijk eten!
geen sla tomaat en komkommer erbij. broodje was klef. voor mij een rede, om er niet meer te bestellen.
Hij is altijd vriendelijk een goed humeur en heeft vergeleken met Vaals, De beste pizza's./Schotels Mix Grill/ calzone .Ik laat het bezorgen in Vaals waar ik woon,en het is altijd warm als het aankomt.En Super lekker. En niet lang wachten. Binnen 20 a 30min Daarom ook deze 5*****
Kip döner en een Pizza besteld..beide erg lekker en snel bezorgd..
Top pizzeria met hele vriendelijke mensen. Kindvriendelijkheid: Geen kind gaat zonder presentje het restaurant uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid