facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Neeskens Makelaars

Neeskens Makelaars

Info

De makelaar van Zeeland met kantoren in Goes, Yerseke en bovendien actief in regio Tholen. We werken met enthousiaste mensen die gaan voor resultaat!

Geschiedenis

De makelaar van Zeeland met vestigingen in Goes, Yerseke en bovendien actief in regio Tholen. We werken met een stel enthousiast mensen die actief en creatief de woningmarkt in Zeeland bewerken! Neeskens Makelaars, duidelijk anders...!

Onze taak

Neeskens Makelaars beschouwt het als zijn missie om samen met de klant door middel van een pro-actieve aanpak en persoonlijke aandacht een optimaal resultaat te behalen voor zijn klanten.

Producten

Aankoopmakelaardij | Verkoopmakelaardij | Bedrijfsonroerendgoed | Nieuwbouw en Projectontwikkeling | Taxaties



"Neeskens Makelaars is uw makelaar als het gaat om verkoop, aankoop en taxatie van uw huis.Ook bieden wij u een ruime keus aan nieuwbouwhuizen en bieden wij begeleiding bij de aankoop. Bel of mail ons gerust, we zijn u graag van dienst."
Adres: Marijkelaan 2a, 4401 GG Yerseke
Telefoonnummer: 0113 57 31 00
moc.snekseen@ofni
Stad: Yerseke
Route: Marijkelaan 2a
Postcode: 4401 GG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 22:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:30 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: neeskens makelaars goes, neeskens inloggen, neeskens makelaars kruiningen, neeskens stille verkoop, neeskens facebook, makelaar tholen, neeskens bv, harthoorn makelaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Riedijk Transport Riedijk Transport 326 meter Dit vind ik zelf een fijn bedrijf met aardig personeel. En gave trucks.
MWRZ MWRZ 403 meter Info
MWRZ; dé contactpersoon voor ambulante begeleiding en roze hulpverlening ...
ABC Zuidwest ABC Zuidwest 695 meter Top bedrijf, denken met je mee en leveren goede kwaliteit.
In & Out Reklame In & Out Reklame 715 meter IN & OUT REKLAME is een grafische onderneming, actief sinds 1992. Ontstaan uit passie...
Yerseke Engine Services BV Yerseke Engine Services BV 2 km Veel op voorraad en staan altijd klaar om te helpen
Recensies
Wij waren nog niet actief op zoek naar een ander huis, maar we wilden wel eens weten waar we aan toe zouden zijn voor het geval er iets op ons pad zou komen. We hebben ons huis door Neeskens laten taxeren en verdere afspraken gemaakt over een eventuele verkoop. Zo maakten we kennis met Heidi Boeder. Dat voelde gelijk vertrouwd, we hadden een goede klik met elkaar. Er is een prachtige verkoopbrochure gemaakt met mooie foto's en een uitgebreide beschrijving van ons huis. Toen het eenmaal zover was dat we een andere woning hadden gevonden heeft Heidi zich goed ingeleefd in onze situatie en ons vakkundig en liefdevol door het verkoopproces geleid. We konden met alle vragen bij haar terecht, we hoefden ons nergens druk om te maken. Ons huis was erg snel verkocht en er op terugkijkend hebben we fijne herinneringen aan de samenwerking met het Neeskens-team en met Heidi in het bijzonder. Bedankt allemaal!! Ard en Pleunie Groen
We hebben onze woning te koop aangeboden bij Neeskens. De preview op FB heeft er eigenlijk al voor gezorgd dat we meteen een koper hadden. De fotografe was erg professioneel bezig en heeft er een mooie presentatie van gemaakt. Neeskens is n goed bedrijf. Met zeer deskundige makelaars. Wij hadden een heel goed contact met Heidi Boeder. We raden haar ook bij iedereen aan. Je kon altijd bellen met vragen. En we werden heel goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Wij zijn heel tevreden over Neeskens Makelaardij.
Ik wist niet dat er zoveel kwam kijken bij het kopen en verkopen van een huis. Ik zou niet weten hoe ik het zonder jullie hulp en ondersteuning allemaal voor elkaar had moeten krijgen. Jullie krijgen van mij een tien. In deze tijd waarin steeds meer digitaal en zonder persoonlijk contact geregeld moet worden, kiezen jullie juist voor de persoonlijke relatie met de klant. Verbinding is toch waar ieder mens behoefte aan heeft? Heel veel dank aan het hele Neeskens-team voor jullie professionele begeleiding en de fijne contacten.
Fijn geholpen door Heidi Boeder, iemand die zich voor 200% inzet voor zowel haar verkopers als kopers. Ze zoekt alles uit om de verkoop van de woning voor de potentiële kopers zo transparant en duidelijk mogelijk te maken.
Wij kijken ontzettend positief terug op de begeleiding door Neeskens tijdens het verkoopproces van onze woning. Heidi is een fijne persoonlijkheid, die echt de tijd neemt voor ons als klant maar ook voor de potentiële kopers. Alleen maar lof!
Wij zijn erg goed geholpen door Heidi. Voor alle vragen kun je terecht bij d’r, Of het nu doordeweeks of zaterdags is. De brochure, foto’s en virtuele tour zagen er gelikt uit. We waren snel van ons huis af en hebben veel positieve reacties ontvangen.
Tijdens het verkoop traject erg fijn contact gehad met onze makelaar heidi. Ze heeft ons echt goed geholpen en is zeker aan te bevelen wanneer u uw huis wilt verkopen. Is correct, komt afspraken na en heeft goede kijk op zaken
Alles top geregeld door Neeskens en voornamelijk Heidi waar we het meeste contact mee hebben gehad. van in het verleden naar huizen zoeken tot nu ons eigen huis verkopen, alles kon op ieder gewenst tijdstip. Ga zo door..
Wij zijn fantastisch geholpen door Heidi van makelaardij Neeskens . Heidi heeft er voor gezorgd dat we zo een mooi huis hebben gevonden in Yerseke waar we nu met veel plezier wonen.
Vanaf het eerste moment dat ik met Neeskens Makelaars in zee ging, voelde het heel goed. Namen heel veel onzekerheid van me weg. Had nooit gedacht dat ik binnen 3 jaar voor de tweede keer zou aankloppen bij Neeskens. Maar zoals ze zeggen never change a winning team. Bedankt Wilco en je team, voor mijn vrouw weer op te laten leven. Tot over 3 jaar maar weer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid