facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nedlite Lichtreclame & Sign

Nedlite Lichtreclame & Sign

Info

Nedlite Totaalreclame

Geschiedenis

Nedlite Lichtreclame & Sign is in Apeldoorn opgericht op 1 januari 2001. Wij produceren, leveren en plaatsen met een creatief, gemotiveerd team buitenreclame in zowel LED,TL als NEON. Maatwerk, toegespitst op kwaliteit en afgestemd op de klant, is hierin het uitgangspunt.

Door het nauwlettend volgen en toepassen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van LED en fullcolourprinting zijn wij in staat om in een korte productietijd en topreclame te leveren tegen een concurrende prijs.

In ons 12-jarig bestaan, zijn wij voor veel midden- en kleinbedrijven, architecten, kunstenaars, instellingen, gemeenten, retailorganisaties en grootwinkelbedrijven een vaste en waardevolle partner.

Specialties
LED lichtreclame, NEON lichtreclame, HOTFIL lichtreclame, lichtbakken, doekbakken, reclamepanelen, spandoeken, spandoekframes, gevelletters, reclamezuilen, bewegwijzering, fullcolourprints.



"Nedlite Lichtreclame & Sign is een energiek reclameproductiebedrijf en full-service dienstverlener op het gebied van binnen-en buitenreclame. Zowel verlicht als onverlicht. Met meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van zowel lichtreclame, Gevelreclame, LED-reclame als Neon-reclame, kunt u ons gerust dè specialist noemen.Maatwerk en kwaliteit, toegespitst op uw wensen is ons uitgangspunt. Van ontwerp tot productie en alles vakkundig geplaatst, gemonteerd en aangesloten incl. het onderhoud van uw lichtreclame."
Adres: Stadhoudersmolenweg 58a, 7317 AW Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-3120600
Stad: Apeldoorn
Route: Stadhoudersmolenweg 58a
Postcode: 7317 AW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Neon lichtreclame, Gevel reclame, LED reclamebord
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Publizone Publizone 2 km Vertaald door Google Geweldige service, erg aardige en professionele mensen. Deze jon...
De Communicatie Cowboys De Communicatie Cowboys 3 km Jouw boodschap op een bijzondere manier verteld! Kunstenaar Eline van de Ridder en ma...
HindZ communicatie HindZ communicatie 6 km Fijn bedrijf, snelle service en perfecte communicatie!
Regiokrant055 Regiokrant055 6 km Het bureau adviseert bedrijven haar producten en diensten op een zo 'voordelig' mogel...
Recensies
Fijn bedrijf om zaken mee te doen, aanrader!
Heel erg blij met goede serivce. Ik had binnen no-time de offerte binnen. Het bord prijkt nu trots aan de gevel!
Echte vakmanschap, door het nieuwe reclamebord valt mijn bedrijf een stuk beter op!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid