facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nedko Kozijn BV

Nedko Kozijn BV

Info

Easykapel wordt NEDKO KOZIJN! Na 25 jaar produceren en monteren voor de zakelijke markt, nu ook voor particulieren beschikbaar: Schuco kozijnen en deuren.

Adres: Staalsteden 20, 7547 TH Enschede
Telefoonnummer: 0534280017
Stad: Enschede
Route: Staalsteden 20
Postcode: 7547 TH



op zoek naar gerelateerd: Nedko kozijnen review, Kozijnen bedrijf Enschede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Docter Stralen en Poedercoaten Docter Stralen en Poedercoaten 1 km Vriendelijke mensen en behulpzaam. Ze hebben mijn smoker heel mooi gecoat. Ik lees r...
Ree & Wösting bv Ree & Wösting bv 1 km Las en constructiebedrijf te Boekelo
BOXID BOXID 3 km Goed. Prima prijs. Goede service.
Kozijnbouw Enschede Kozijnbouw Enschede 9 km Eind januari 2023 twee door Kozijnbouw B.V. geleverde kozijnen laten plaatsen. Tijden...
biogas-team.com biogas-team.com 10 km wij zijn een gespecialiseerd bedrijf, gericht op de montage werkzaamheden, en het ond...
Recensies
Rampzalig bedrijf met betrekking tot communicatie. Er is vrijwel geen contact met het bedrijf te krijgen. Monteurs stonden zonder afspraak op de stoep, vervolgafspraak werd 4 dagen vervroegd dmv een appje om half 7 s ochtends op de ochtend dat ze kwamen. Afwerking is onvoldoende en ondanks alle fouten heeft het bedrijf tot op heden nog geen contact opgenomen. Aan alle kanten een afrader.
Waardeloos! We wachten op een JAAR op het bedrijf voor herstelwerkzaamheden. Onze aannemer heeft meermaals contact gehad maar we moeten maar gewoon wachten.... Elke keer is er een ander excuus.
Service vind ik iets minder goed kwaliteit wel goed
Er is helaas het nodige misgegaan, maar het gaat uiteindelijk om het totaalplaatje. Communicatie was altijd snel en correct, nazorg zoals het stellen van deuren en kozijnen ook altijd direct geregeld én we zijn blij met de kwaliteit van de kozijnen. Er werd meegedacht over een oplossing voor het bestaande probleem. Hier konden we ons niet in vinden waarna we tot een andere oplossing zijn gekomen. Overall toch 4 sterren.
Wij zijn heel tevreden over werkwijze . Klantvriendelijk goede info en zeer tevreden over het resultaat. Ook de monteurs waren vriendelijk en leveren goed werk. Toen alles klaar was kregen we nog een mooie bos bloemen van Nedko als waardering. Dus top.
Nedko/Easy kapel nooit mee in zee gaan! Ze zijn geen enkele ster waard helas verplicht in te vullen Komen hun afspraken en beloften niet na. Leveren prutswerk! Installateurs werken halve dagen omdat ze uit Enschede moeten komen. Rommeltje! Garantiebepalingen van 10 jaar een dode letter! Reparatieverzoeken worden genegeerd uiteindelijk na 3 maanden mailen en bellen wordt een afspraak gemaakt. Kortom als de buit binnen is is de klant geen euro meer waard voor Nedko/Easy Kapel.
Prijs en kwaliteit is echt wel in verhouding! Ze doen echt hun best om er wat moois van te maken.. Tuurlijk zijn er wel wat punten te vinden. Maar nu het bij ons allemaal klaar is... Zijn we dik tevreden met het resultaat.
Half jaar geleden 2 kozijnen laten plaatsen. Zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden, de kozijnen zijn van hoge kwaliteit en netjes geplaatst. Verder zijn de werknemers netjes en vriendelijk.
Wij zijn super tevreden, er wordt super netjes en snel gewerkt en leveren top werk af. Ons huis heeft een hele andere look gekregen. Echt een aanrader.
Goede kwaliteit kozijnen,! Heb ze zelf gemonteerd, maar werd goed geadviseerd voor welk type kozijn ik moest kiezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid