facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nederzandt

Nederzandt
"Evenementen locatie midden in de natuur"
Adres: Langevelderslag 52-54 , Noordwijk 2204 AH, NL
Telefoonnummer: 0252 372 430
Stad: Noordwijk
Route: Langevelderslag 52-54
Postcode: 2204 AH



op zoek naar gerelateerd: nederzandt honden, nederzandt katwijk, nederzandt openingstijden, nederzandt activiteiten, nederzandt events, nederzandt menu, parkeren nederzandt noordwijk, nederzandt trouwen
Recensies
Hele leuke verjaardag van een vriendin gevierd. Grote speelplaats voor kinderen en strand! De menukaart van Strandrestaurant Nederzandt is gevarieerd en de maaltijden worden gul gereserveerd!
Leuke plek, lieve bediening wel erg jong en de wijnkaart mag iets uitgebreider. Goed te parkeren en laagdrempelig qua bezoekers.
Stevige prijs maar ook een stevig stuk vlees, zoals een stuk vlees hoort te zijn. Dus prijs kwaliteit goed voor elkaar. Mooie plek met vriendelijk en hardwerkend personeel. Zeker een aanrader.
Wat een fantastische geslaagd feest hebben we gehad bij Nederzandt. Het was een surprise feest voor onze dochter die we eens goed wilde verrassen. Dit is zeker gelukt met alle medewerking van Rob en zijn team..Onwijs bedankt.
Je kunt hier heerlijk eten en/of drinken midden in de duinen, geen verkeer, geen file, vriendelijke bediening. Echt even het vakantiegevoel. En vlak bij het strand.
Geweldig!!! Heerlijk gegeten, mooie omgeving, voldoende parkeergelegenheid. Echt een Top plek
Wil je echt lekker lepeltje lepeltje zitten met je buurman dan vooral lekker kiezen voor dit terras, komt er nog bij dat de witte wijn voor minimaal 7,50 per glas gaat dan is je dag helemaal compleet. Maar het personeel die heeft helemaal een open houding … afrekenen …. Trek er minimaal 30 min voor uit en dan is je dag helemaal voldaan….
Steak tartaar met zompig oud brood, uitgedroogde sla, bijna geen tartaar... En er 16,50 voor vragen...
Heerlijke start koffie met ... en eindpunt borrel en avondeten van fietstocht door duinen naar Zandvoort en langs o.a. bollenvelden terug 24km.
Samenvatting: leuke speeltuin, verder duur voor weinig. De speeltuin is leuk. Het eten is onder de maat en erg duur. Een bord kinderpasta kost 15,50 euro en is echt een mini beetje pasta met rode saus, dit hebben wij echt nog nooit meegemaakt. Het is nieteens genoeg voor een kind. Kraanwater wordt niet gegeven, ook niet bij 32 graden. De volwassen maaltijden zijn ook echt onder de maat, minimaal belegde broodjes niet genoeg beleg voor het brood dat je krijgt. Bediening is vriendelijk maar ze zijn met te weinig. Dit nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid