facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nederlandse Onderwatersport Bond

Nederlandse Onderwatersport Bond

Info

De NOB is de bond voor alle duikers in Nederland! Kijk voor meer informatie over onze duikopleidingen, verenigingen en lidmaatschapsvormen op www.onderwatersport.org.

Geschiedenis

De Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) is dé organisatie voor iedereen die het unieke van ‘onderwater-zijn’ wil beleven. De NOB is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF, de wereldduikfederatie CMAS en de Europese duikfederatie EUF. Ruim 15.500 aangesloten duikers, 2100 duikinstructeurs en 280 duikverenigingen en duikscholen profiteren van het feit dat de NOB zich opstelt als dienstverlener, belangenbehartiger en loket voor alle vragen met betrekking tot de onderwatersport.

Wat betekent dit concreet?
- De NOB biedt haar leden kwalitatief uitstekende duikopleidingen, instructeursopleidingen en duikspecialisaties aan. Bij specialisaties kun je bijvoorbeeld denken aan onderwaterfotografie, maar ook aan wrakduiken, driftduiken of ijsduiken. Voor jeugdige duikers is er overigens een speciaal opleidingsprogramma ontwikkeld.
- Daarnaast behartigt de NOB de belangen van de Nederlandse duikers door constant aan de verbetering van de duikplaatsen in ons land te werken. Met name in Zeeland zijn door toedoen van de NOB veel duiktrappen neergelegd en wordt hard gewerkt om een ware ‘Dutch Divers’ Delta’ te creëren.
- Ook ondersteunt de NOB haar verenigingen door kennis, ervaring en actuele informatie op het gebied van algemene en duikspecifieke verenigingszaken te delen. Denk bijvoorbeeld aan veiligheid, medische zaken en wetgeving, maar ook aan ledenwerving, PR en communicatie.

Wil je meer weten over onze organisatie? Neem dan gerust contact op via [email protected] of 0318-559347!

Adres: Landjuweel 62, 3905PH Veenendaal
Telefoonnummer: 0318-559347
Stad: Veenendaal
Route: Landjuweel 62
Postcode: 3905PH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nederlandse Onderwatersport Bond corona, NOB agenda, NOB Contact, NOB 1 ster, Duikplaatsen Zeeland NOB, NOB specialisaties, NOB 2 ster, Duikschool Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duikspotter Duikspotter 0 meter Duikspotter is dé inspiratiebron voor je volgende duik!
Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie 170 meter Erg goed gegeten maar dan zijn we gewend van van der Valk Veenendaal. Keurige en vrie...
Recensies
Ik werd vandaag uitstekend geholpen.
De bond voor duikers in Nederland !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid