facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nederlandse Kappersakademie

"In de kapsalon aan de Steenvoordelaan 267 word je geholpen door studenten van onze kappersopleiding. Met de grote ramen en het moderne interieur waan je jezelf in een luxe salon.In twee jaar worden de studenten opgeleid tot topkappers. Onder begeleiding van ervaren docenten leren zij het kappersvak in de praktijk."
Adres: Steenvoordelaan 267, 2284 CM Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 070 - 890 06 56
Stad: Rijswijk
Route: Steenvoordelaan 267
Postcode: 2284 CM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:30
Dinsdag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 16:30
Donderdag: 09:00 - 16:30
Vrijdag: 09:00 - 16:30
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Dameskapper Rijswijk, Kapper Rijswijk Bogaard, Kapper zonder afspraak Rijswijk, Kappersakademie prijzen, Beste kapper Rijswijk, Kapper Rijswijk Lindelaan, Kappersakademie Amersfoort afspraak maken, Kapper Rijswijk Herenstraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HvG Coiffures Rijswijk HvG Coiffures Rijswijk 74 meter Knippen is vooral ook kijken en luisteren naar de klant. En het haar voelen. Wat heef...
Léon Zuidgeest Kappers - in de Boogaard Léon Zuidgeest Kappers - in de Boogaard 211 meter Deze kapper neemt de tijd voor je. Geeft goede adviezen
Haarstudio Sandra Haarstudio Sandra 611 meter Super kapsalon! Ik moet een uur heen en een uur terug rijdenAmersfoort maar heb het e...
Bob Kappers Bob Kappers 655 meter Prima kapper, werkt met goede producten. Gezellige sfeer
Vivian Jewlal Vivian Jewlal 816 meter Lieve Vivian, je hebt mijn bruiloft tot een succes gemaakt! Mijn henna, bridal make-u...
Creations Hair, Beauty and More Creations Hair, Beauty and More 1 km Persoonlijke aandacht en een vakvrouw die weet wat ze doet! Goed advies en tips!
Haarvisie Haarvisie 2 km Ik had afgelopen donderdag een afspraak met Jarlin. Mijn haar heeft er nog nooit zo g...
Léon Zuidgeest Kappers - Lindelaan Léon Zuidgeest Kappers - Lindelaan 2 km Prijzig, maar goede kleur- en knipbeurt gekregen.
Leon Zuidgeest kappers lindelaan Leon Zuidgeest kappers lindelaan 2 km Prijzig, maar goede kleur- en knipbeurt gekregen.
Abouthair Abouthair 2 km Sinds ik mijn vaste knipadres heb veranderd in de diensten van Frank, kijk ik tevrede...
Kirsten's haar&nagel studio Kirsten's haar&nagel studio 5 km kapsalon & nagelsalon
Miralda Hair at Home Miralda Hair at Home 55 km Weer prachtige krullen
De Knipperij Petra van Tilborg De Knipperij Petra van Tilborg 55 km Vertaald door Google Bovenkant!!! Origineel Top!!!
Harry's Haircenter Harry's Haircenter 55 km Een goede kapsalon. Bieden koffie aan. Openlijk ingericht.
Recensies
Ik ben zeer tevreden, leergierig meisje en goede begeleiding
Ik vind dat de gene mijn heeft geknipt het goed gedaan heeft. Ik weet even niet meer hoe ze heet.
Een top vakopleiding met top docenten die echte vakmensen opleiden. Altijd een plezier om daar naar toe te gaan.
Gezellig wordt goed geholpen ik ben erg tevreden
Een keer geprobeerd omdat mijn eigen kapster geen tijd had. Nooit meer! Ik gaf aan alleen de puntjes te willen knippen, nu 3 maanden later kan ik eindelijk mijn haar weer in een knot. Er is een enorm stuk vanaf geknipt.
In 2017 de avondopleiding gevolgd. Vriendelijke docenten die van wanten weten, maar de opleiding is het papiertje niet waard. Er zitten heel veel verborgen kosten aan de opleiding verbonden, zo betaal je naast lesgeld bijvoorbeeld 150 euro voor een kist met benodigdheden en moet je alle producten die je tijdens de les gebruikt zelf betalen. Op die manier kom je toch al snel op 100 euro extra per maand. De kwaliteit van examenstudenten is om te huilen. Samen met mij is er bijvoorbeeld iemand geslaagd die bijna 2 cm verschil knipte tussen links en rechts in zijn examenkapsel. De docente moest het corrigeren. Hij heeft hetzelfde papiertje gekregen als ik, wat is dat papiertje dan waard? Het was een leuke cursus om te volgen, maar als je er je werk van wil maken zou ik een andere opleiding aanraden. Dit is een aanfluiting.
Voor mensen die hier de opleiding willen volgen Opgelet! Er zijn veel verborgen kosten! En de kaart van 200€ dekt niet de benodigdheden die jij moet hebben voor je beoordelingen!!! Te weinig begeleiding voor de hoeveelheid studenten. Die is ontzettend makkelijk geld graaien, je bent beter af met het in de praktijk leren bij een kapsalon. Enige verschil is een overgewaardeerd papiertje en heel wat euros lichter.
Heel fijn geholpen dik tevreden
Vandaag ben ik hier voor het eerst geweest. Hartelijk welkom, jas word netjes aangepakt. Na nog geen 5 minuten werd ik naar mijn stoel begeleid. Even later kwam de leerling Amnouscha sorry als ik het verkeer schrijf! Keurig overleg van wat mijn wensen zijn en wat zij voor mij kon betekenen. Tussendoor is er regelmatig overleg met één van de docenten. Ik ben zeer tevreden over het resultaat, omgang, en uitleg over producten, tips & trics. Ik kom zeker weten terug! Bedankt voor de goede service!
neemt veel meer tijd dan "gewoon", maar ik ben heel tevreden over de kwaliteit en resultaat! Bedankt beide leerlingen en knappe docent!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid