facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nederlandse Aardolie Maatschappij

Nederlandse Aardolie Maatschappij

Info

Op deze pagina vind je actuele informatie over onze werkzaamheden, en kun je vragen aan ons stellen!

Geschiedenis

Dit is een facebookpagina voor mensen die geïnteresseerd zijn in de NAM-activiteiten in Nederland. We houden u op de hoogte en moedigen u aan om uw ervaringen, opmerkingen en suggesties te delen. Wij waarderen uw feedback en danken u voor uw hulp bij het verbeteren van ons werk en onze plek in de Nederlandse samenleving.

Hierbij een paar richtlijnen om deze pagina een leuke plek voor iedereen te houden:

• Wij reageren graag op uw commentaar, maar soms zullen we dat in persoon via een DM of een ander persoonlijk communicatiemiddel doen.
• Wij accepteren geen obsceniteiten, beledigingen, groffe teksten of beelden, of opmerkingen die wij ’s avonds thuis aan tafel niet kunnen bespreken met de kinderen erbij. Deze gebruikers kunnen worden geblokkeerd.
• Sommige mensen neigen naar herhalende negatieve opmerkingen. Wij begrijpen dat wij dubbele gevoelens oproepen als u schade ondervindt van onze activiteiten. Maar, als na goedschikse inspanningen van onze kant deze kwaadschikse posts blijven verschijnen, behouden wij ons het recht voor om een aantal van deze posts te verwijderen om ruimte te laten voor anderen.
• In onze antwoorden, zullen we open en transparant zijn. Maar we zijn niet in staat om vragen over vertrouwelijke, strategische of commerciële onderwerpen te beantwoorden. Wij danken u voor uw begrip.
• Advertenties van welke aard dan ook, (non-) commercieel of persoonlijk, zijn niet welkom. Ze zullen worden verwijderd. Gebruikers kunnen worden geblokkeerd.
• Vermelding van persoonlijke gegevens zoals namen, e-mailadressen en telefoonnummers van NAM of NAM-medewerkers is niet toegestaan.

We zullen deze pagina beheren volgens deze richtlijnen om het een open ruimte voor iedereen te houden. We gaan graag met u in gesprek.

Adres: Schepersmaat 2, 9405TA Assen
Stad: Assen
Route: Schepersmaat 2
Postcode: 9405TA



op zoek naar gerelateerd: nederlandse aardolie maatschappij assen, aandeelhouders nam, nederlandse aardolie maatschappij logo, nam staatsbedrijf, nederlandse aardolie maatschappij bv wikipedia, nam wiki, nam overheid, nam assen vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DBO Energie DBO Energie 5 km Bedrijf die kwalitatief goede installaties afleverd
Recensies
Beste NAM laat eens wat van je horen na een aardbeving zoals die van vandaag 2.7 Loppersum 14-07-2020 Kom eens uit de ivoren toren en toon eens wat menselijkheid... jullie zijn de veroorzaker... de impact van de aardbevingen en de mijnbouwschade is al jaren veel te groot. Lijkt me iets om je behoorlijk voor te schamen... Groet uit het epicentrum.
Wat een smerig bedrijf, het heeft Groningen al kapot gemaakt en gaat nu verder met de rest van Nederland. Jullie maken het een hel hier. Zeer teleurstellend dat dit gewoon mag in ons minuscule overbevolkte kikkerlandje.
Gisteravond gezien wat er in Groningen is gebeurd. Toen zeiden ze ook geen probleem. De NAM moet zich schamen. Miljarden verdient en nu de mensen letterlijk en figuurlijk in de kou laten staan.
Heel slechtst! In marsdijk aub niet meer boren, Dan Zijn alle mensen in marsdijk niet mee eens. We willen geen elende als in Groningen. Dus stop
Groot kantorengebouw van vele gemakken voorzien als werknemer
Mooi gebouw wel groots, leuke mensen, prettige werksfeer, een uitstekende werkplek.
Het is tijddat de Nam. De toenmalige en huidige inwoners van Siddeburen en Kolham het gaswinnings gebied hun erfrecht uitbetaald. Zodat Groningen het nieuwe Dubai word
Mooi gebouw, alleen jammer dat ze gaan gas boren in Marsdijk
Kappen met boren en inversteer in duurzame energie. Achterhaald bedrijf oud bedrijf
Goed uitgerust kantoorgebouw met veel open ruimtes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid