facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Info

Beeld en Geluid is het instituut voor mediacultuur; een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor iedereen. We duiden actuele ontwikkelingen rondom mens, media en maatschappij vanuit mediahistorisch perspectief.

Adres: Media Parkboulevard 1 , Hilversum 1217 WE, NL
Telefoonnummer: 035 677 5555
ln.diulegnedleeb@eitpecer
Stad: Hilversum
Route: Media Parkboulevard 1
Postcode: 1217 WE


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-17:30
Woensdag: 10:00-17:30
Donderdag: 10:00-17:30
Vrijdag: 10:00-17:30
Zaterdag: 10:00-17:30
Zondag: 10:00-17:30


op zoek naar gerelateerd: beeld en geluid korting, beeld en geluid youtube, beeld en geluid openingstijden, beeld en geluid parkeren, beeld en geluid archief, beeld en geluid adres, beeld en geluid experience, beeld en geluid contact
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Museum Hilversum Museum Hilversum 1 km Interessante tentoonstelling, dit maal over fotografie. Indrukwekkende verhalen achte...
Recensies
Veel leuks te zien en te doen. Jeugdsentiment voor volwassenen en de kinderen kunnen veel zelf doen, zoals dansen met Kinderen voor Kinderen. De Hillywood-tour is wat aan de prijzige kant, maar wel een unieke belevenis.
Super leuk en interactief, zowel voor jong als oud.
Mooi en leerzaam, herkenbaar en interactief museum. Hier kan je veel tijd doorbrengen met struinen door filmpjes en video’s van vroeger en nu. Leuke opzet en een bijzonder gebouw.
Geweldig mooie en een goed overzichtelijk museum. Veel te beleven en prima personeel, ook vertellen ze in alle rust hoe alles werkt. Ook is het museum geschikt voor rolstoelgebruikers. Parkeren kan in de kelder.
Heel leuk. Jammer dat het nu een tijd dicht gaat.
Wat een leuk museum! Echt aanrader voor jong en oud. Je kunt hier best een dag doorbrengen. En maak zeker een rondleiding met de gids!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid