facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nederland-kite.nl

Nederland-kite.nl

Info

Nederland-kite.nl

Geschiedenis

Kiteschool & Kiteshop from the netherlands.
We teach on mainly on Muiderberg, NL if you are looking for cheap kitesurf material we are the right adress. high quality stuff.
Brands like ARISe and Fluid kiteboarding.



"Nederland kite & the line smith - Betaalbare kitesurfgear, Fluid kiteboarding, 9 BFT en reparatieservice The line smith.Wij repareren alle lijnen van alle merken!"
Adres: kerkpad 1, 1399 Muiderberg
Telefoonnummer: 031 06 341 351 81
Stad: Muiderberg
Route: kerkpad 1
Postcode: 1399


Recensies
Gilion heeft mijn oude naish bar weer een goeie upgrade gegeven met nieuwe lijnen qr e.d. heel nice dus kan er weer even tegenaan.
Ik heb mijn 2020 Naish ATB bar opgestuurd naar The Line Smith voor een complete revisie, had m binnen twee dagen weer terug en de bar ziet er nu beter uit dan bij aanschaf. Ben nog niet in de gelegenheid geweest om te testen tijdens een sessie, maar tot nu toe meer dan tevreden. Communicatie met Gilion is zeer snel en duidelijk. Ga zeker vaker gebruik maken van deze service en raadt het iedereen aan die iets aan een kite bar moet laten repareren!
Bar opsturen ging gemakkelijk, en was boven verwachting snel weer terug met een nieuwe setje powerlijnen waardoor ik snel weer het water op kon. Ook de customer service was goed en snel dus kan het zeker aanraden!
Altijd leuk met echte professionals te werken. Super tevreden. Snelle service, goede communicatie en heel eerlijk. Enkel het nodige werd vervangen,hersteld. Ik kan terug het water op met een heel veilig gevoel. Ik kan dit aan iedereen aanbevelen, wacht niet en hou je materiaal in goede conditie.
Bar opgestuurd en volledig laten nakijken. Zelfs korting gekregen omdat er wat vertraging was met de reparatie klus. Aanrader!
Makkelijk en super snel mijn lijnen kunnen vervangen.
Na wat plaatjes te hebben gezien van de improved naish bar en het feit dat m’n safety lijn aan vervanging toe was de hele boel laten vervangen. Wat een mooi barretje heb ik zeer snel retour ontvangen. Vandaag gelijk t water op en zeer tevreden. Stuurt lekker direct en geen touw meer dat tussen m’n vingers doorglijdt. Heerlijk. Ik zal hem zeker aanbevelen Gilion .
Bar opgestuurd, duidelijk overleg gehad wat er moest worden vervangen en binnen paar dagen de bar weer helemaal zo goed als nieuw thuis bezorgd! Kan niets anders zeggen dan PERFECTE service!!!!
Top service!!! Naish bar helemaal klaar gemaakt met coating om depowerkoord. Samen met de toplijnen met goed gevoel het water op.
Super geregeld, goed meegedacht en voor een schappelijke prijs uitgevoerd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid