facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nedco

Nedco

Info

Nedco Kunststoffen is een toonaangevend producent die zich vooral richt op de witgoed- en sanitairbranche, met een assortiment van meer dan 2.000 producten

Geschiedenis

Nedco Kunststoffen is een toonaangevend producent die zich vooral richt op de witgoed- en sanitairbranche, met een leveringsprogramma van meer dan 2.000 producten. Veel van deze producten worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd.

Groot assortiment
Het assortiment van Nedco bestaat onder meer uit lekbakken, flexibele aan- en afvoerslangen, ventilatoren, gevelroosters, schoepenroosters, schuifroosters, deur- en plintroosters, ventilatiekanalen, ventielen, inspectieluiken, regenkappen, boldraadroosters en allerlei toebehoren. De producten zijn leverbaar in alle mogelijke maten, uitvoeringen en materialen, voor zowel binnen- als buitengebruik.

Deskundig advies
Door dit uitgebreide programma biedt Nedco Kunststoffen altijd een passende oplossing. Of het nu gaat om kunststof, aluminium of roestvaststaal, onze medewerkers geven u graag advies bij het maken van uw keuze. U kunt contact met ons opnemen via tel. (0180) 31 71 99.

Sociale visie
Nedco is een bedrijf met sociale visie. Er werken een aantal medewerkers met een arbeidsbeperking. Daarnaast sponsoren wij diverse projecten met betrekking tot mensen met een handicap. Klik hier voor meer informatie en een informatieve film.



"In 1986 ging Nedco van start met de verkoop van een kunststof lekbak. Deze lekbak is nog altijd onderdeel van het assortiment, samen met nog 3.500 andere producten. Het van origine familiebedrijf Nedco is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een toonaangevend producent en groothandel in de volgende producten:- Ventilatiematerialen en witgoedaccessoires- Display- en presentatieoplossingenVeel van deze producten worden geproduceerd in de eigen fabriek in Nieuwerkerk a/d IJssel, en in China."
Adres: 's-Gravenweg 346, 2911 BK Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer: 0031 (0)180-317199
Stad: Nieuwerkerk aan den IJssel
Route: 's-Gravenweg 346
Postcode: 2911 BK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nedco plintrooster, Nedco Eco+, Nedco Fresh Intellivent, Ventilatierooster gaas, Nedco combirand met werkblad, Zwarte ventilatieroosters, Aluminium lamellenrooster, Badkamer ventilatie optimaliseren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
International Metal Trading International Metal Trading 1 km Vriendelijke mensen daar niks op aan te merken
elumatec Benelux elumatec Benelux 2 km Professionele organisatie met uitstekende producten!
KOOT handelsonderneming BV KOOT handelsonderneming BV 3 km Koot handelonderneming. Inkoop en verkoop van grondverzetmachines. Import and export ...
CMS Mobiele Aircoservice & Transportkoeling CMS Mobiele Aircoservice & Transportkoeling 3 km Nieuwe compressor in mijn Vito laten plaatsen ivm schade. Top werk geleverd ik zit er...
Recensies
Zeer vervelende sollicitatiegesprekken gehad, onwijs laag salaris en veel doen voor weinig
Bijna 5 jaar geleden een Intellivent ventilator gekocht via een plaatselijk installatiebedrijf. Want ... liever een plaatselijke leverancier steunen met naar verwachting goede service. Nou vergeet dat laatste maar even. Enkele weken voor einde garantietermijn gaf het ding de geest. Het installatiebedrijf liet het volledig af weten. Toen met Nedco contact opgenomen. “Stuurt u maar op. Als het gerepareerd kan worden doen we dat uiteraard onder garantie. En anders krijgt u een nieuwe.” Met een week nieuwe ontvangen. Kijk dat is nou eens een bedrijf waar ze het begrip service niet alleen met de mond belijden. Chapeau.
Wasmachineverhoger is eindelijk na 3 maanden geleverd en hij is echt zeer slecht van kwaliteit, gebeld met Nedco zegt de medewerker nog nooit gehoord te hebben dat de wasmachineverhoger heel veel herrie maakt bij het gebruik van de wasmachine. Hij staat waterpas en de bouten zitten goed Nadien wat onderzoek op t internet gedaan, we zijn inderdaad niet de enige met deze miskoop.
Prijs opgevraagd, sorry systeem ligt plat, bel u terug als het weer werkt. 2 dagen later blijkbaar nog steeds plat want terug bellen ho maar, dus weer eens bellen: laat u terug bellen, u ja wanneer dan? Dus de volgende dag weer een belletje gegeven, weer niet terug gebeld. Gevalletje neem mensen aan die hun werk serieus doen.
Wij kennen Nedco al vele jaren , en ervaren nog steeds een prima service , we bellen of mailen , 15 min later ligt het klaar , of we krijgen binnen 1 dag antwoord , en er gaat bij ons wel eens iets mis , maar daar hebben we Nedco nog nooit op kunnen betrappen , hulde aan de fam. Nederlof , we noemen de Bassen soms wel de Fam Jaderlof
Offerte aanvraag gedaan, netjes een bevestiging per mail dat er spoedig contact wordt opgenomen. Na 1 maand nog steeds niets gehoord... jammer!
Top bedrijf met goede service. Komen afspraken na en leveren snel zoals beloofd. Absoluut een aanrader!
goede service, uitstekende producten.
Vertaald door Google Ik werk al een aantal jaren samen met Nedco en ben zeer tevreden! Geweldige service, producten van goede kwaliteit, ik raad het zeker aan : Origineel I have been working with Nedco for several years and I am very satisfied! Great service, good quality products, I definitely recommend it :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid