facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NedCAD

NedCAD

Info

NedCAD, oplossingen voor CAD-vraagstukken. We ontwikkelen software, verzorgen op maat gemaakte opleidingen, leveren de benodigde hard- en software met bijbehorende ondersteuning voor zowel kleine als grote organisaties.

Geschiedenis

NedCAD levert CAD-opleidingen, maatwerk (LISP o.a.), hard- en software (BricsCAD o.a.) en ondersteuning voor zowel kleine als grote organisaties.



"NedCAD levert complete CAD-oplossingen.We verkopen standaard-software zoals BricsCAD en in eigen huis ontwikkelde plugins en apps.Ons sterke en unieke punt is het maken van software-maatwerk, zowel eenvoudig als uiterst complex. Voor automatiseren gebruiken we onder andere Lisp, zodat oplossingen zowel voor BricsCAD, AutoCAD en tal van andere pakketten geschikt zijn.Maatwerk kan bestaan uit bedrijfsprocessen automatiseren en standaardiseren, CAD-workflows parametrisch maken en interfacing en customizing.NedCAD ondersteunt en is CRKBO gecertificeerd Centraal Register Kort Beroepsonderwijs voor het opleiden van CAD-gebruikers."
Adres: trekwei 7, 8711GR Workum
Telefoonnummer: +31 515 543434
Stad: Workum
Route: trekwei 7
Postcode: 8711GR


Recensies
Als makelaarskantoor hebben wij dit bedrijf benadert voor het aanleveren van GML bestanden voor het kadaster van een nieuwbouw project. Super begeleiding en communicatie.
Weet alles van CAD.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid