facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NEC'92

Info

N.E.C.'92 is een voetbalclub uit Heerlen. Het 1e elftal komt momenteel uit in de 4e klasse B. De club speelt haar wedstrijden in blauw-zwart.

Geschiedenis

HISTORIE - V.V. Nieuw Einde is opgericht 2 maart 1924. Na een korte periode gespeeld te hebben op een weide hoek Heerenweg – Roebroekerweg kreeg men de beschikking over het terrein gelegen aan de Heerenweg te Versiliënbosch. Daar bleef men tot 1962. Vervolgens in samenwerking met Heksenberg en Helios op hun velden tot 1964. Toen verhuisde men naar sportpark Varenbeuk. In 1992 volgde de fusie met RKSNE, die ook in Varenbeuk speelde. Het hoogtepunt in de geschiedenis van v.v. Nieuw Einde was ongetwijfeld het kampioenschap en promotie naar de tweede klas in 1961.

RKSNE is opgericht in 1935 als afscheiding van v.v. Nieuw Einde. Deze splitsing vond plaats omdat RKSNE meer katholiek geörienteerd wenste te zijn en men wilde spelen in de toenmalige Limburgse Katholieke Voetbal Bond. Na de tweede Wereldoorlog keerde RKSNE terug in de KNVB als zelfstandige vereniging. Men bleef voetballen op het zelfde terrein aan de Kampstraat bij sportpark Varenbeuk. RKSNE speelde afwisselend in de vierde klas KNVB en in de eerste en tweede klas van de Afdeling, te vergelijken met de huidige vijfde en zesde klas. In 1992 vond de fusie plaats met Nieuw Einde en ging men samen door het leven als NEC’92.

NEC’92 speelde vanaf het begin in sportpark Varenbeuk. Na enige tijd werd de huidige schitterende kantine met 4 kleedlokalen, keuken en verdere ruimten gerealiseerd. Door diverse oorzaken kwamen aanvankelijk nogal wat spelers “van buiten af”naar NEC’92, men promoveerde tot in de eerste klas maar door gewijzigde omstandigheden vertrokken diverse spelers en degradeerde men weer naar de vierde klas, waar NEC’92 nog steeds in speelt. De vereniging staat bekend als een gezellige en familiaire vereniging, waar de regio zich thuis voelt. Natuurlijk krijgt het eerste elftal volop aandacht maar deze aandacht is ook volop gericht op de jeugd en de lagere elftallen en wellicht maakt dit de vereniging apart mede door de uitstekende sociale contacten met de gehele omgeving.

Adres:
Telefoonnummer: 045-5221942
Stad: Heerlerheide



op zoek naar gerelateerd: Heksenberg-NEC 1, Voetbalvereniging Brunssum, Kampioenschap van Heerlen 2022, Langeberg SHH, Toernooi Langeberg, Langeberg Melderslo, Weltania dames, Weltania inschrijven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nec '92 jeugd Nec '92 jeugd 307 meter M,n jeugsclub , samen gevoegd met NEC 92! Eeuwig zonde !!!
Recensies
kids speelden in zaal met betrokken partij van sport school studenten.
Gezellige sfeer
M,n jeugsclub , samen gevoegd met NEC 92! Eeuwig zonde !!!
Club waar je van te voren denkt, oh nee hè. Achteraf gezien een echte volksclub. Vrijwilligers doen er ook hun best om er iets van te maken. Vriendelijke mensen achter de kantinebar.
Beruchte club maar vandaag clubscheidsrechter die de wedstrijd volledig onder controle hield
Super gezellig en ze hebben gewonnen
Super leuke en hechte voetbal club waar iedereen welkom is
Mooie accommodaties, leuke mensen
Grote velden. Alles netjes verzorgd.
Veel schreeuwers in de kantine pfff...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid