facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NEBO Makelaars

NEBO Makelaars

Info

NEBO Makelaars is al bijna 30 jaar actief in de stad Groningen en haar directe omgeving, de makelaars die dit voor u doen zijn; Rob en Marcel.

Geschiedenis

Actieve makelaars in Groningen, Noord-Drenthe en het Hogeland

U wilt een nieuw huis kopen en daarbij maximaal profiteren van de kansen die de huizenmarkt biedt. U wilt uw huidige huis goed verkopen. Dat vraagt om advisering en begeleiding door professionals. Als NEBO Makelaars hebben we die professionals in huis. Onze makelaars zijn gecertificeerd NVM-lid en beschikken over jarenlange ervaring in de huizenmarkt, van stad-Groningen tot Bedum en Ten Boer en van Haren en Hoogezand tot Zuidlaren en Norg.

Onze kracht: inlevingsvermogen

Voordat we een huis in de verkoop nemen of de aankoop ervan begeleiden, verdiepen we ons uitgebreid in alle ins en outs. Wat zijn de plus- en minpunten? Hoe zit het met het bestemmingsplan, wat zijn de eventuele juridische haken en ogen? Geen wonder dat we van opdrachtgevers en potentiële kopers vaak horen: 'U weet er veel van.'

Natuurlijk luisteren we ook scherp naar de wensen van opdrachtgevers. Wilt u uw huis vlot verkopen omdat u al een ander huis gekocht of op het oog heeft? Of geeft u zichzelf wat meer tijd om de juiste koper te vinden?

Heeft u een ander huis op het oog of staat u nog aan het begin van uw zoektocht? Als aankoopmakelaars behoeden we u voor een miskoop en zorgen ervoor dat u niet te veel betaalt.

Zowel bij verkoop als aankoop is het motto van NEBO Makelaars: een goede voorbereiding is het halve werk.

De deskundigheid van NEBO Makelaars in het kort:
- gecertificeerde aankoopmakelaars en verkoopmakelaars
- erkend hypotheekadviseur
- gecertificeerde taxateurs

Producten

Verkoop, aankoop, taxatie, hypotheekbemiddeling, verzekeringen, aan- en verhuur.



"Actieve makelaars in Groningen, Noord-Drenthe en het HogelandU wilt een nieuw huis kopen en daarbij maximaal profiteren van de kansen die de huizenmarkt biedt. U wilt uw huidige huis goed verkopen. Dat vraagt om advisering en begeleiding door professionals. Als NEBO Makelaars hebben we die professionals in huis. Onze makelaars zijn gecertificeerd NVM-lid en beschikken over jarenlange ervaring in de huizenmarkt, van stad-Groningen tot Bedum en Ten Boer en van Haren en Hoogezand tot Zuidlaren en Norg.Onze kracht: inlevingsvermogenOnze slogan: Vertrekpunt voor al jouw woonwensen"
Adres: Westerhaven 1, 9718 AT Groningen
Telefoonnummer: 0503182118
ln.sraalekamoben@ofni
Stad: Groningen
Route: Westerhaven 1
Postcode: 9718 AT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: makelaar groningen, bosma makelaardij, beste makelaar groningen, makelaars provincie groningen, makelaar hereweg, makelaars assen, inschrijven makelaar groningen, makelaardij zeeven
Recensies
Super fijne makelaar en hypotheek adviseur. Contact loopt heel soepel en zijn altijd goed bereikbaar voor vragen en hulp. We werden altijd goed op de hoogte gehouden door loes. Wij hebben een fantastisch huis gekocht en onze eigen huis goed verkocht. Ook heel fijn dat de makelaar en hypotheek adviseur onder 1 dak zitten waardoor het contact heel makkelijk verloopt. Al met al een hele fijne ervaring en zeker een aanrader voor als je een huis zoekt en als je je huis wilt verkopen!
Zeer tevreden over Nebo en het contact met Marcel als fijn ervaren. Hij heeft ons goed begeleid bij het verkopen van onze woningen. Er wordt ook goed de tijd genomen, zeker geen haast klus. Ik zou Nebo zeker in de toekomst weer nemen.
We hebben ons huis verkocht via NEBO en zijn hier erg tevreden over. Onze makelaar Marcel kent de markt in Groningen goed, maakt makkelijk contact met mensen en is doortastend. Ook de contacten met de rest van het NEBO team waren prettig. Uiteindelijk bleek de vooraf uitgestippelde verkoopstrategie de juiste en hebben we de woning naar tevredenheid verkocht.
Ik ben erg blij dat ik na al die jaren zoeken naar een huis toch een aankoopmakelaar heb ingeschakeld en ik had me geen betere kunnen wensen! Marcel is echt een topper. Sympathiek, kundig, behulpzaam; hij denkt echt met je mee en geeft goede adviezen. Ik kon hem altijd bellen met vragen. Ook Rob heeft me ontzettend goed geholpen met het regelen van de hypotheek en alles wat hierbij komt kijken. Beide heren zijn erg servicegericht, eerlijk, professioneel en enthousiast. Dankzij hun uitstekende hulp en proactieve aanpak heb ik ineens razendsnel mijn droomhuis gekocht!
Wij hadden het getroffen dat we via internet in contact kwamen met Rob van Haag van NEBO Makelaars. Zijn rustige karakter, niet sturend of dwingend was heel plezierig en zijn adviezen aan ons waren zeer waardevol. Wij wilden als erfgenaam van de woning vooral ontzorgd worden en de inboedel uitgezocht hebben op spulletjes van emotionele waarde en spulletjes voor kringloop of de stort. Rob kende wel een bedrijf die de woning volledig ontruimde. Rob van Haag adviseerde ons ook Richt-in o.l.v. Irma en haar team en zij stylde de woning opnieuw voor de mooiste foto's. Wij kregen enorm veel complimenten over het resultaat wat door velen werd gezien op Funda. Daarna was de woning heel snel verkocht voor een prachtig bod. Hele fijne mensen die je verder helpen als je een woning erft in een andere gemeente en moet verkopen.Wij raden Nebo makelaars aan. Wij geven een 10
De Nebo makelaars hebben ons in het verleden geholpen bij de aankoop van onze eerste woning. Als onervaren huizenkopers hebben wij de begeleiding en het advies van Marcel en Rob als heel prettig ervaren. De vriendelijkheid, deskundigheid, het enthousiasme en vooral de eerlijkheid vonden wij erg fijn. Geen mooie/ snelle praatjes, maar de persoonlijke aanpak, het goed luisteren naar de wensen en de hulpvraag. Toen we op het punt stonden om het huis van mijn ouders te verkopen, hebben we daarom ook weer de hulp/ begeleiding van de Nebo makelaars ingeroepen. Ook dit verkoopproces hebben we weer als zeer prettig ervaren. Voor eventuele toekomstige verkoop en/of aankoop plannen weten we de heren weer te vinden!
Rob & Marcel hebben ons allebei begeleid bij het aankopen van onze nieuwe woning, het verkopen van onze vorige woning en tegelijkertijd heeft Rob de hypotheek voor mij afgesloten. Rob & Marcel komen deskundig over en hebben een goede marktkennis. Dankzij hun strategie was ons huis snel verkocht. Ook aan aankoopbegeleiding was fijn; er werd met ons meegedacht en d.m.v. de juiste contacten en een vergelijkend onderzoek wist ik dat we met de aankoop een juiste beslissing zouden maken. De mannen zijn beide erg vriendelijk en goed bereikbaar.
Transparant, eerlijk, meedenkend. Maar vooral een prettig team om z'n spannende stap in leven te maken. Ons huis is verkocht onder begeleiding van Nebo en hier hebben we nog geen moment spijt van gehad. Alles verliep vlot en soepel. Bedankt Rob, Marcel en Loes!
Voor een aantal jaren terug voor het eerst in contact gekomen met Marcel van Nebo voor de aankoop van ons eerste huis. Zijn toen erg goed begeleidt, dus toen wij een nieuw huis wilden kopen, was voor ons snel de keus gemaakt wie ons daarin wederom moest begeleiden. Ook de verkoop van ons eigen huis hebben wij vervolgens via Nebo gedaan. Over beide werkwijzen zijn wij erg tevreden. Geen snelle praatjes, maar betrokken en eerlijk. Als 'Stadse' makelaar nog niet heel bekend met ons dorp, maar dan wordt er goed onderzoek gedaan naar de markt. Goed bereikbaar en zelfs 's avonds op de app. Mochten we in de toekomst weer een huis willen verkopen en of aankopen, gaan wij zeker weer naar Nebo.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid