facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nebo Foto Video Digitaal

"Op zoek naar een betrouwbare aanbieder op het gebied van foto, printer en of video apparatuur met zowel een webwinkel als fysieke winkels met optimale service? En toch scherp geprijsd? Kijk snel in onze webshop of kom naar één van onze 6 vestigingen in Den Haag of Pijnacker Nootdorp voor een breed assortiment met alle topmerken op het gebied van fotocamera's, videocamera's en printers Ook voor het laten maken van een pasfoto kan je bij ons terecht. Wij maken op alle vestigingen ook de pasfoto’s voor andere landen o.a. Polen, Engeland, Amerika, USA, India. Je kan trouwens ook bij ons terecht voor afdrukken van je foto's vanuit de smartphone. Sinds 1923 dé foto- en camera specialist van Den Haag, Pijnacker-Nootdorp en wijde omgeving!"
Adres: Lange Baan 7 , Nootdorp 2632 GC, NL
Telefoonnummer: 015 361 9442
Stad: Nootdorp
Route: Lange Baan 7
Postcode: 2632 GC



op zoek naar gerelateerd: NEBO Leyweg, Nebo Nootdorp openingstijden, Nebo Den Haag, NEBO Theresiastraat, NEBO Korte Poten, NEBO foto Den Haag, Fotowinkel Den Haag centrum, Nebo ziekenhuis Den Haag
Recensies
We zijn hier geweest voor paspoort foto’s met een kleuter die erg bang was. De professionaliteit van de medewerker was geweldig. Hij was empatisch en geduldig. Uiteindelijk gelukt om een foto te maken. Dit was bij andere plaatsen niet gelukt.
Heel Professioneel geholpen bij de keuze voor een nieuwe lens en de inruil van mijn oude lens. En eindelijk een goede draagriem daar gekocht. Topzaak in Zuid-Holland.
Ik ben laatst langs geweest voor advies over een camera. Ging met een fantastische camera de deur uit. Erg blij met de goede service kom hier zeker terug als ik iets nodig heb.
Het was 2x4 pasfoto’s 35,98! En daarbij was de mevrouw erg onbeschoft. Ze had ook veel haast en liet de fotos niet eens zien voor uitprinten.
Vandaag een setje pasfoto's laten schieten, kon eerst ff in de spiegel kijken en rustig mn haar doen. Achteraf mocht ik n foto uitzoeken, en konden we het zelfs nog n keer proberen. Een echte foto voor n goeie prijs.
Er zijn niet veel meer van een fotostudio. Lekker oude wets. Die dingen van vroeger zijn er nog. Heel leuk
Ik moet 1 ster geven om deze recencie te plaatsen, maar dit filiaal verdiend geen ster! Vandaag binnen gelopen om te orienteren voor een foto systeem. Ik wordt vriendelijk geholpen door een jonge man die probeert mee te denken waar ik naar opzoek ben. Vervolgens bemoeit een wat oudere kale meneer voorzien van een blauwe bril zich met het gesprek terwijl hij bezig is met een klant. Ik voel mij gelijk aanvallen. Deze meneer geeft op een zeer onvriendelijke en onbeschofte manier aan dat ik niet geholpen kan worden met het gene waar ik naar opzoek ben en eist dat ik per direct de winkel moet verlaten. Vervolgens schrikt de jonge man die met mij bezig was hiervan en doet plotseling mee met het zelfde klant ontvriendelijke gedrag als de kale meneer. Ik was bereid om serieus geld uit te geven in deze fililaal. Ik raad ook iedereen aan in dit filiaal absoluut geen pasfoto’s, foto producten en overige producten te kopen. Deze mensen in dit filiaal hebben geen fatsoenlijk gedrag meegekregen hoe om te gaan en hulp te bieden aan mensen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik benadruk nogmaals dit filiaal te vermijden en je geld elders te spenderen.
Ik ging hier voorheen vaker heen om foto's te laten afdrukken. Maar met de huidige telefoontjes gebeurd't steeds minder. Zonde eigenlijk, want een fotoboek is juist best leuk! Ook om't te maken! Ze hebben 2 'kiosken' waar je foto gelijk af kunt laten drukken e.d. Je wordt prima geholpen! Verder ook andere gerelateerde produckten.
Heel behulpzaam en vriendelijk. Vandaag meer dan goed geholpen!
Vandaag pasfotos laten maken, hoefde alleen te zeggen voor welk land en hun regelden de rest. Helemaal top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid