facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nea weddingplannerschool

Nea weddingplannerschool

Info

Nea leert jou het vak van professioneel weddingplanner uit te oefenen. Ook geven wij seminars voor ondernemers die net gestart zijn.



"Opleiding weddingplanner en party planner volg je bij ons. Wij zijn de experts die je alle kneepjes van het vak leren. Ons team zorgt er voor dat je klaargestoomd wordt, zodat je een officieel diploma krijgt om als professioneel weddingplanner of party planner aan de slag te gaan. Wij begeleiden cursisten en studenten met passie, toewijding en creativiteit en zijn ook persoonlijk bij je betrokken. Leren jou inhoudelijke vakkennis en zakelijk inzicht te krijgen, te coördineren, adviseren, elegant te handelen, internationaal de top van de weddingplanner industrie en eventbranche te veroveren. Opleidingen: Vakopleiding weddingplanner, masterclass weddingplanner, online studie, zomercursus, weddingstyling en eventstyling, seminars, netwerken."
Adres: Boslandweg 28, 3911 VE Rhenen
Telefoonnummer: 0317358407
Stad: Rhenen
Route: Boslandweg 28
Postcode: 3911 VE



op zoek naar gerelateerd: Opleiding Weddingplanner, Weddingplanner worden, Opleiding weddingplanner HBO, Weddingplanner vacature, Weddingplanner salaris, Weddingplanner Rhenen, Cursus Weddingplanner online, Weddingplanner kosten
Recensies
Bij de opleiding weddingplanner en eventplanner school werk ik nu een aantal jaren samen. Ik ben eventplanner op deze school en werk er met heel veel plezier. Ze zijn dé expert op internationaal gebied in de trouwbranche en eventbranche. Wat ik bijzonder aan deze school vind is dat NEA weddingplannerschool persoonlijk betrokken is met de cursisten. Zoals vele scholen zijn, is het juist géén commerciële school. Ze zijn open en eerlijk in het advies geven en staan altijd klaar voor de cursisten. Ze vinden het belangrijk dat de cursisten professioneel hun vak kunnen uitoefenen, inhoudelijk er ook echt iets mee kunnen en ze geven praktische tips waar de cursisten direct kunnen gebruiken.
Leuke opleiding om tot in de finesse het vak "weddingplanner" te volgen. De lessen en tips van Nanda en Lilis hebben ervoor gezorgd dat ik - gediplomeerd en wel- ben gestart met mijn eigen bedrijf Greeting events.
Bij NEA Weddingplanner school heb ik stage gelopen. Het was heel gezellig en leerzaam. Ook is het leuk om te zien dat er veel contact is met de weddingplanners die hier de opleiding volgen. Iedereen is super aardig en ze zijn begaan met iedereen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid