facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NBC Congrescentrum

Info

Het NBC Congrescentrum heeft alles in huis voor uw vergadering, beurs, congres of feest. Wij doen er alles aan om uw bijeenkomst nóg beter te maken.

Geschiedenis

Het NBC Congrescentrum heeft alles in huis voor uw vergadering, beurs, congres of feest. Wij doen er alles aan om uw bijeenkomst nóg beter te maken.



"Het NBC Congrescentrum is een moderne congres- en evenementenlocatie in Nieuwegein, opgericht in 1992 door de familie Van Hooijdonk. Met 2 evenementenhallen, 34 zalen en een enorme dosis gastvrijheid en betrokkenheid, faciliteren wij zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen, beurzen, vergaderingen, trainingen en corporate events."
Adres: Blokhoeve 1, 3438LC Nieuwegein
Telefoonnummer: 0306026900
ln.murtnecsergnoccbn@ofni
Stad: Nieuwegein
Route: Blokhoeve 1
Postcode: 3438LC



op zoek naar gerelateerd: nbc congrescentrum nieuwegein parkeren, blokhoeve 1 nieuwegein, nbc nieuwegein vacatures, blokhoeve nieuwegein, nbc congrescentrum hotel, green village nbc, nbc nieuwegein adres, nbc team
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Green Village Green Village 266 meter Mooi locatie en goeie service
De Lantaern De Lantaern 946 meter Party, evenementen en vergadercentrum de Lantaern
Op het Fort Op het Fort 1 km Op het Fort organiseert verschillende activiteiten en evenementen op en rond Fort Jut...
Geinbeat Geinbeat 2 km Het Geinbeat Festival is een jaarlijks terugkerend muziekfestival in Nieuwegein.
Fort de Batterijen Fort de Batterijen 2 km Prachtige locatie. Ligt iets wat verscholen, waardoor je er niet zomaar komt, maar wa...
Down Under Obstacle Run Down Under Obstacle Run 2 km Leuke obstacle run. Enig minpunt, geen droge zit ruimte bij de douche
Fletcher Events Fletcher Events 3 km Fletcher Events organiseert door heel Nederland evenementen in de hotels! Allen zijn ...
Recensies
Goede congreslocatie, redelijk dicht bij de uitvalswegen, wat lastiger met openbaar vervoer. Catering was uitstekend, zalen waren goed, kleine vergaderzalen waren ook goed, ontvangst was netjes. We kregen alleen van die badges, alsof je een naamplaatje van een Sint Bernard om je nek kreeg. Ik vond dat zelf dermate vreemd en ongemakkelijk dat ik hem niet om heb gedaan. Kortom een goede locatie voor zowel kleine als grote congressen. Overigens was het openingsoptreden een dance act van een indrukwekkende danser Gil de Grid. Wat een bijzonder stuk!
Mooie locatie met attente, vriendelijke mensen. Zalen zijn prima, catering en koffie etc. ook. Hier met veel plezier sinds 2019 weer een "face to face" come bijgewoond.
Ik woon al jaren om de hoek, maar ik ben hier gisteravond voor het eerst binnen geweest en heb de 'nationale conferentie zeldzame aandoeningen' bijgewoond georganiseerd door de VSOP in verband met Zeldzameziektendag. Ik vind het een keurig gebouw. Alles was brandschoon, ook de toiletten. Hapjes, drankjes, alles was dik in orde. Ik kom hier graag een keer terug.
Keurige setting voor congressen en bijeenkomsten. Goed verzorgd buffet. De barbediening was eerder op de avond wat verward. Helaas bleek het tapbier fantasieloos aangelengd festivalbier.
Ben hier midden in de zomer geweest en het was toen een broeikas. Verder vind ik de bewegwijzering onduidelijk. Het personeel is niet erg vriendelijk of behulpzaam. Wel modern ingericht, goed bereikbaar ook met openbaar vervoer.
Munten kunnen niet worden teruggewisseld, zelfs niet als al het eten op is en er door lange rijen geen mogelijkheid was om eten te kopen. Waarom niet gewoon een wissel toestaan? Teleustellend. NBC wijst naar de organisator van het evenement, maar niet niet terugnemen van munten is een eigen beleidskeuze voor gemak en winst.
Netjes verzorgd en voldoende te eten voor iedereen. Wel was de muziek veel te hoort en dat was jammer
Buiten is het prachtig binnen iets wat zakelijk. Goede voorzieningen prima om hier zaken te doen of meetings te organiseren. Wij hebben met 200+ een prima avond gehad
Vandaag kop van jut geleverd voor print beurs
Aanwezig tijdens 239ste KNO vergadering, mooie locatie en fijn om iedereen weer live te zien
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid