facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nayolie

Nayolie

Info

Mediterraans rustiek biologisch brood. Aziatische thee concept. Ecologische koffie met gluten/suikervrije patisserie. Catering & " Dinner by Kelvin Lin".

Geschiedenis

Lunchconcept met eerlijke producten en smaken. Ecologisch koffie en daarnaast een Chinese "Grand Cru"theekaart. Slowfood. Eigen gecreëerd brood op basis van tapiocameel/ rijstemeel en spelt. Daarnaast toppatisserie dan wel sommige glutenvrij/ lactosevrij alsmede suikervrij. Voor de liefhebbers is er Nayolie's appeltaartje. Private dining bij Nayolie of bij de gast thuis of op locatie. Als laatste blinkt Nayolie uit om zijn catering hapjes.



"Nayolie by Kelvin Lin - Modern Asian CuisineTelegraaf ' TTT'Best Asian Restaurant 2020/2021 Gault MillauOmakase by Kelvin Lin Le Guide Michelin"
Adres: Kerkplein 5, 2251 BS Voorschoten
Telefoonnummer: 0715613918
ln.eiloyan@ofni
Stad: Voorschoten
Route: Kerkplein 5
Postcode: 2251 BS


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 16:30
Dinsdag: 11:00 - 16:30
Woensdag: 11:00 - 17:00
Donderdag: 11:00 - 17:00
Vrijdag: 11:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: nayolie menu, lunchen in voorschoten, kelvin lin, lunch voorschoten, nayolie iens, lunchroom voorschoten, nayolie instagram, restaurants voorschoten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Visarend De Visarend 76 meter altijd goed, ruime keus, de vakmensen.
Jumbo Roemer Voorschoten Jumbo Roemer Voorschoten 2 km Ziet er fantastisch uit netjes georderd jumbo ook in leiderdorp alsjeblieft
Recensies
Dit is simpelweg exceptioneel goed, een onvergetelijke beleving. Ik ben dankbaar nogmaals in zijn zaak te hebben kunnen lunchen. Wellicht de laatste keer, voorlopig. Met onze 2 kinderen hebben we op vrijdag 22 oktober geluncht en genoten van de exceptioneel mooie gerechtjes bij Nayolie. Tijdens de coronaperiode zo goed als maandelijks van de at home gerechten mogen genieten. En nu weer in de zaak bij Kelvin. Mijn vrouw en ik hadden gekozen voor 5 gangen Omakase. Onze kinderen 10, 12 voor 4 gangen. Wij kregen vele pachtige gerechtjes, met verschillende mooie smaakcombinaties, zoveel ingredienten, kruiden, texturen. Kleine kunstwerkjes zijn het! De toelichtingen erbij van Kelvin over de ingredienten, het proces en daarbij betrokken mensen verrijkt het verder. Je wordt in gedachten meegenomen. En wij gunden onszelf nog een paar bijpassende glazen drank. Bij de tweede gang een heerlijke Riesling, in een frivool glas. Bij de derde gang, een signature dish ravioli garnaal, een ongelooflijk lekkere wijn van geselecteerde sherry wijnranken, met tonen zoethout, anijs, rozijnen, wow! Bij de vierde gang, met onder andere zachtgegaarde ossenstaart, Kelvin's Iki bier sweet Thai basil, die smaakte goed daarbij. De bediening van Natascha was weer zeer vriendelijk en vlot, en op een prettig tempo. De hele zaak voelt prettig aan, een gemoedelijke sfeer. We maakten een praatje met een ander viertal, en ook samen met Kelvin. En dat viertal gaf de complimenten aan onze kinderen, dat ze zo heerlijk aan het mee waren genieten. Ja, dat blijkt niet vanzelfsprekend. Over de jaren heen heb ik via de bezoeken, gerechtjes en verhalen van Kelvin de vruchten van hem, zijn ondernemerschap en zijn team mogen meemaken. Dat zijn onvergetelijke ervaringen geworden, en dankbare herinneringen.
In deze gekke tijd zijn we gegaan voor een 4 gangen take away menu. Door de instructies en video's was het heel goed te doen. Het was fantastisch. Kelvin is een kunstenaar met smaken. Als deze gekke tijd voorbij is gaan we er zeker een keer waarschijnlijk vaker eten. Iemand met zoveel passie voor zijn vak zijn bijna niet te vinden.
Nayolie by Kelvin Lin. Een parel met mooie gerechten. Home by Kelvin gehaald. Uitstekende uitleg. Maar dan de smaken. Wat een pallet aan smaken. Je zintuigen worden op scherp gezet. Wat een heerlijke gerechten, perfect in balans. Zeker een etablissement waar ik vaker ga eten.
Mindblowing expirience! Kelvin neemt je mee op culinaire reis naar het beste van Azie. Wat mij betreft een Michelin ster waard.
Fantastisch gegeten,ongekende smaken de Aziatische keuken op z’n best. Elk gerechtje was een smaaksensatie. Zonder meer één van m’n meest bijzondere restaurant ervaringen.
Een geweldig restaurant met een ongekend goede kok die geweldige gerechten op tafel kan zetten. Echt een smaak sensatie en belevenis een aanrader om hier te gaan eten.
Top restaurant! Top chef! Hele persoonlijke bediening! Eten was echt heel bijzonder culinair!
Kelvin behoort tot de culinaire sensatie van Nederland. Door zijn bijzondere kookkunsten gaat hij terecht de gouden pollepel van het Algemeen Dagblad winnen. De eerste Michelin ster zal niet lang op zich laten wachten. Naar mijn mening verdient Kelvin er 2.
Genoten van een fantastische lunch met gevarieerde en onbekende gerechten. Voor herhaling vatbaar!
Héérlijk eten, leuke verhalen bij de gerechten en leuke setting! Echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid