facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Navishop.nl / Full Option

Navishop.nl / Full Option

Info

Al meer dan 17 jaar het adres voor Navigatiesystemen, Car audio, Multimedia, Beveiliging(oa. SCM alarmen), GPS systemen, Carkits en tinten.

Geschiedenis

Navishop is een winkel gespecialiseerd in Navigatiesystemen, Car audio, Multimedia, Beveiliging(oa. SCM alarmen), GPS systemen, Carkits en tinten van auto’s. Door eigen interesse hebben wij vanaf onze start in 2002 een voorsprong kunnen realiseren qua kennis betreffende deze systemen ten opzichte van onze concurrentie. Onze passie is auto's die van u ook? Dan bent u aan het juiste adres!

Door onze trouwe klanten zijn wij voor de 4e keer uit ons jasje gegroeid en zijn wij vanaf 1 oktober 2008 gevestigd aan de Ambachtshof 34 te Nootdorp. Met ruim 400m2 en 6 inbouwplaatsen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Bovendien kunnen wij vakkundig producten op locatie bij u op het werk of thuis monteren

Eigen monteurs met jarenlange ervaring dus vakwerk gegarandeerd.

Interesse in een oplossing voor uw auto neem contact op via [email protected] of bezoek onze website www.navishop.nl

Adres: Prismalaan Oost 15, 2665NW Bleiswijk
Telefoonnummer: 0153102760
Stad: Bleiswijk
Route: Prismalaan Oost 15
Postcode: 2665NW



op zoek naar gerelateerd: Autoradio Nootdorp, Auto Entertainment
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Polat & Polat Auto's en Onderdelen Polat & Polat Auto's en Onderdelen 4 km Volkswagen - Audi Onderdelen
Oosthoekeind Oosthoekeind 4 km autoschade onderhoud inkoop en verkoop dit alles ook voor morfietsen
Recensies
Mooie zaak, in eerste instantie een goede installatie van een alpine halo9. Op de terugweg kwam ik erachter dat mijn dab ontvangst en mijn fm het helemaal niet meer deden. Ik was toen al voorbij Amsterdam en moet uit den helder komen 1,5 uur gelijk gebeld en een week later wederom heen gegaan. Ze zijn toen 2 uur bezig geweest en aldaar deden de dab zenders het. Ben toen terug gereden met Apple car play aan en voorbij Amsterdam merkte ik dat mijn stuurwielbediening het niet meer deed, de dab nog steeds minimaal en de FM ook nauwelijks, gelijk weer gebeld, en de vraag of ik weer terug wou komen. Nou sorry hoor. Ik vind het zeer onprofessioneel als je een gerenommeerd installatiebedrijf bent, iemand bij elkaar 3 uur laat rijden om het probleem vervolgens erger te maken. Ik heb toen zelf maar een nieuwe fm versterker, een dab antenne geïnstalleerd en de stuurwielinterface aangesloten. Vervolgens het bedrijf gevraagd of ik iets van de gemaakte arbeidsuren die gemaakt zijn voor het plaatsen van de antenne en wat reiskosten vergoed kon krijgen, maar ze wilden enkel de dab antenne vergoeden. Achteraf dus prutswerk, en een slechte naservice, bedrag van de dab antenne werd ook nog eens te weinig terug gestort, moest ik ook weer achteraan. Bij elkaar een installatie van 1327 in de btw. Had het net zo goed zelf kunnen doen.
Maandag CarPlay in mijn Audi laten installeren. Achteruit camera deed het niet en na heen en weer gemaild te hebben en we er niet uit kwamen kon ik gelijk langs komen, werkt nu perfect. Zeer vriendelijke en goed geholpen.
Supermooie zaak om je auto te laten voorzien van een betere geluidsinstallatie, navigatie of in mijn geval een module te laten installeren aan het bestaande systeem voor Android Auto/Apple Carplay. Doordat de exclusieve auto's van een ander bedrijf in de showroom/wachtruimte staan is wachten voor een autoliefhebber zoals ik helemaal niet vervelend. Na de installatie uitleg gekregen van het systeem en de rit naar huis was genieten van de geüpdate auto!
Apple CarPlay geïnstalleerd in mijn BMW X5. Prachtig, het werkt top.
Vandaag met mijn bmw 1 serie langs geweest voor een carplay instalatie. Goed ontvangen alles ziet er netjes uit daar. 8.30 aanw.en rond half 11 klaar eenmaal buiten zelfgetest maar het systeem viel er uit zwart beeld en starte niet meer op Er moest een update van de module gedaan worden duurde daarom allemaal wat langer als normaal maar het werkt nu Bedankt mannen hoop dat alles het blijft doen. Nog niet alles getest zoals bewegende beelden dat zou nu ook kunnen we gaan het zien.
AppleCarplay laten installeren. Heel snel klaar echter deed m’n heads-up display het na het installeren van Apple CarPlay niet meer. Even gebeld en een afspraak gemaakt. Was een uurtje ingepland, maar bleek toch ingewikkeld te vinden te zijn. Uiteindelijk bleek een kabel van de heads-up display te zijn doorgebrand. Ze zijn ruim vier uur bezig geweest om het te achterhalen en op te lossen. Het was volgens Full Option niet gerelateerd aan de installatie van de CarPlay, maar helemaal uit te sluiten was het nu ook weer niet zou ook wel een hele erge toevallige samenloop van omstandigheden zijn. Ik hield rekening met gedoe, maar daar was geen sprake van: ‘we willen liever een tevreden klant, dan een paar uurtjes betaald krijgen’. Topservice! Volgende week de auto van m’n zoon.
Vriendelijk en vakkundige mensen die weten waar ze over praten. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om verschillende merken en producten te ervaren. De gemaakte setup in een kleine zee container vol met geluid is dan ook echt een hele ervaring apart. Omdat ik daarin mijn gewenste Compo set heb kunnen beluisteren was ik direct overtuigd en was de Compo set van Morel "Virtus 602" al snel besteld. Top service!
Mijn Mercedes B200 uit 2014 heeft dankzij Full Option een ware upgrade ondergaan. Apple CarPlay en beelden vd achteruit rij camera verschijnen beide haarscherp op het bestaande beeldscherm vd auto. Overigens was de auto niet uitgerust met Navi en nu dus wel en zelfs met favoriet Google maps / apple kaarten / flitzmeister. Ook de andere CarPlay apps doen het perfect. Dankzij de app TuneIn radio tip van Full Option nu in de favorieten vd CarPlay apps, stream ik nu ook m’n favoriete radio zenders onafhankelijk van een antenne dus, nooit storing. Met de bestaande knop op het middenconsole is alle prima te bedienen. En met de bestaande knop op het stuur om in te spreken, wordt Siri opgestart en kan Apple CarPlay handsfree veilig bediend worden. Ik heb in nieuwere auto’s gereden waar deze opties af fabriek erin zaten. Ik merk geen verschil, behalve vanzelfsprekend het touchscreen wat niet in oudere Mb zit, het overtreft mijn verwachtingen. En prima service en communicatie. Ik mocht een leenauto mee omdat er meerwerk nodig was wat ik overigens niet hoefde te betalen.
Topbedrijf! Heb door Full Option in mijn BMW Z4 CarPlay in laten bouwen en alles verliep heel soepel. Tijdens het inbouwen kreeg ik een fijne leenauto mee en achteraf werd het systeem goed en helder uitgelegd. Carplay zelf werkt nu zeer fijn in mijn auto, ik kan nu al niet meer zonder. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden!
Vandaag in mijn c klasse android auto in laten bouwen, omdat de garmin navigatie die in de auto zit zo vervelend slecht en langzaam is, en ook omdat je niet met de spraaktoets iemand kunt bellen. Niet mercedes waardig. Naar alle tevredenheid ingebouwd en zelfs toen mijn eigen laadkabel niet de juiste bleek van hun een andere gekregen zonder extra kosten, kijk dat is service. Thx
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Navishop.nl / Full Option met het openbaar vervoer


Bleiswijk, Prismalaan Oost 10 meter
383
384
386
Bleiswijk, Prismalaan Oost 20 meter
383
384
386

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid