facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Navigatie Te Huur

Adres: Veldhuyzen van Zantenpark 6 , Lisse 2163 GD, NL
Telefoonnummer: 0252 418 246
Stad: Lisse
Route: Veldhuyzen van Zantenpark 6
Postcode: 2163 GD



op zoek naar gerelateerd: navigatie te huur ervaringen, motornavigatie huren, navigatie huren anwb, navigatie huren zuid afrika, camper navigatie huren, navigatie huren canada, navigatie huren rotterdam, gps huren geocaching
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Stijn Van Stijn 926 meter Zeer goede leverancier van onderwater speakers. En uitstekende reparatie en service.
Recensies
Wat een uitkomst! Voor onze roadtrip in Oregon en Washington was de kaart up to date. Duidelijke uitleg en instructie gekregen.
Dit jaar hebben we voor de tweede keer een navigatiesysteem bij Navigatie te huur gehuurd. En omdat de afhandeling opnieuw super was, neem ik maar even de moeite om een beoordeling te schrijven. Ik kan dit bedrijf echt aan iedereen aanraden. Ze denken mee, ze zijn open en helder in hun communicatie en ze zijn snel in hun afhandeling. Zelfs de borg wordt op de dag van ontvangst van de navigatie terug gestort. Dus niet wekenlang op je geld wachten. En dat is vaak na een vakantie extra fijn. Verder geeft een navigatiesysteem enorm veel rust. Zeker als je grote afstanden, zoals bijvoorbeeld in Amerika, gaat rijden. En bij ons in de auto scheelt het ook qua ruzies omdat ik echt ontzettend slecht ben in kaart lezen.
Voor het eerst een navigatie gehuurd bij "Navigatie te Huur". Wij zijn ontzettend tevreden. De communicatie verliep soepel en netjes. De afhandeling verliep ontzettend vlot. Ik ben verbaasd dat ik dezelfde dag mijn borg teruggestort kreeg. Volgende keer zal ik opnieuw hier een navigatie huren. De service is echt TOP!
Hier voor onze rondreis aan de Amerikaanse westkust een navigatiesysteem gehuurd TomTom XL. Waren voor drie weken 30 euro kwijt exl. verzendkosten en dat is zeker niet duur. Hij heeft ons overal naar toe gebracht zonder enig probleem. Wij hebben de navigatie laten opsturen. Dit verliep ook allemaal goed. Voor het terugsturen hoef je hem alleen maar terug in het doosje te doen en naar het postkantoor te brengen. Goede service! Het contact vooraf via de mail verliep ook allemaal goed. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen.
Prima meegedacht. snelle reactie op vraag per mail. Aanrader
Rondreis door Amerika gemaakt. Tomtom gehuurd. Kaarten waren up-to-date. En zeer goedkoop! Kortom prima service
Al vaak een navigatie gehuurd en altijd top en goed en snel geholpen.
Zeer tevreden over de bereikbaar en snelheid van het reageren. We hadden een klein probleem en de oplossing werd gelijk geboden. Super!!!
Prima service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid