facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nauticshop.nl Bakhuizen Lemmer

Nauticshop.nl Bakhuizen Lemmer

Info

ruim 700 m² watersportvoordeel en plezier

Geschiedenis

Wij leveren het complete programma watersportartikelen van oa: Lankhorst-taselaar, Allpa, Technautic, Watski ,Liros touwwerk enz enz

Label

Nauticshop.nl
H.F. de Boer Jachttechniek
De Burde 14
8574 TG Bakhuizen
Nederland
Telefoon: 0514 582150
Fax: 0514 582140
E-mailadres: [email protected]
KvK nummer 01081192
B.T.W. nummer NL110433853b01
http://www.nauticshop.nl/

Producten

Watersport artikelen, touw en nog veel en veel meer 640 m² watersportvoordeel



"In onze winkel vindt u een wereld aan watersportartikelen. Kom dus snel naar Lemmer en genietvan 330 m2 watersportartikelen. schoonmaak- enonderhoudsmiddelen, verlichting, technische artikelen en nog veel meer tegen de bekende Nauticshopprijzen.De kleding, camping-,hengelsportartikelen en gift zijn te vinden in onze andere winkel aan de Langestreek 4."

"In onze winkel vindt u een wereld aan watersportartikelen. Kom dus snel naar Lemmer en genietvan 330 m2 watersportartikelen. schoonmaak- enonderhoudsmiddelen, verlichting, technische artikelen en nog veel meer tegen de bekende Nauticshopprijzen.De kleding, camping-,hengelsportartikelen en gift zijn te vinden in onze andere winkel aan de Langestreek 4."
Adres: De Burde 14, 8574 TG Bakhuizen
Telefoonnummer: 0514 582150
ln.pohscituan@ofni
Stad: Bakhuizen
Route: De Burde 14
Postcode: 8574 TG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: nauticshop lemmer, nautic gear, skipperland lemmer, restpartij watersport, nauticshop sneek, boot shop online, voucher nauticshop, watersportartikelen friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
nauticshop.nl nauticshop.nl 0 meter Zeer veel spullen en erg veel kennis en erg vriendelijk / behulpzaam . Helemaal top!
EnSinne EnSinne 703 meter &sinne staat voor frisse Hollandse en Scandinavische woonaccessoires en lifestyle pro...
Recensies
Zeer agressieve zoon van de eigenaar. Hij stuurt klanten onbeschoft weg en weigert ze spullte verkopen die gewoon op de plank liggen. Gebruik je de verkeerde benaming voor een artikel, dan scheld hij je de winkel uit. Mij belemmerde hij de weg naar buiten op een dreigende manier. Bijna de politie gebeld. Je zou er bijna voor het vermaak naar toe gaan als het niet zo zielig was. Deze meneer heeft waarschijnlijk een psychiatrische stoornissen.
Nodig heb dan moet je daar zijn. Kijk niet helaas niet naar de spullen die nog niet opgeruimd zijn. Dit door drukte en tijdgebrek, maar eigenlijk maakt het niet uit. Ook de prijzen zijn niet overdreven.
Aardige dame die goede service verleent en ook een wat oudere man met humor die overigens precies wist wat er in de schop aanwezig is .
Top locatie. Alles voor de watersport. En anders wordt het geregeld.
Wat een slechte zaak los van de enigszins charmante rotzooi. Ze verkopen voornamelijk oude meuk en afgekeurde artikelen. Er valt niet te communiceren met het personeel. Aangegeven dat ik flink om zou rijden voor een product. Heb bijna drie kwartier in de winkel gestaan zonder hulp, terwijl klanten die later binnen liepen meteen werden geholpen. Mevrouw zei meermaals dat ik maar even moest wachten. Na uiteindelijk de aandacht te hebben een gesprek over het product. Bij een vraag over een afdekkapje werd verteld dat deze met moed beleid en trouw prima te verwijderen is om bij de schroeven te komen. Vervolgens breekt meneer het kapje zelf gewoon af. In het proces om het raampje te kopen loopt meneer gewoon weg om een andere klant te helpen. Zelden zoiets meegemaakt. Ik ben maar weggelopen, ook al was ik van plan tot aanschaf over te gaan voor de gevraagde prijs.
ALTYD / Vele jaren vakkundig geholpen. Geen dozen schuiver. Voor elk boot-probleem een gerichte oplossing. Iets waar te bij werven wel eens aan schort.
2 stoot willen besteld, keurig betaald, bestel vestiging gekregen, maar na 2 weken nog niks gekregen, op mails word niet gereageerd, geen enkele respons, dat kan beter Fam. de Boer. Net gebeld, moet eerst naar de winkel lopen, kan niet op computer zien, ze lopen een beetje achter.....
Alles wat je aan boord nodig hebt!!
Waardeloze tent. Je besteld wat in de webshop maar een bevestiging hiervan krijg je niet. Ook worden je bestelde artikelen niet toegestuurd. Na meerdere emails nog steeds geen reactie.
Heel veel maar dan ook heel erg veel voor de watersport. Wel een heel erg rommelige winkel maar wij vinden dat zelf wel leuk. Als je iets zoekt en niet kunt vinden helpt de eigenaar je er wel bij. Wij kunnen niet bedenken wat ze daar niet hebben voor boten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid