facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Naus Schoenen

Naus Schoenen

Info

Wij hebben een collectie waar pasvorm en kwaliteit voorop staan, en er alles aan doen om U tot een tevreden klant te maken.

Adres: Kallestraat 8, 6013 RN Hunsel (plaats)
Telefoonnummer: 0475-565088
Stad: Hunsel
Route: Kallestraat 8
Postcode: 6013 RN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steun de dorpswinkel Steun de dorpswinkel 0 meter Dorpswinkels dreigen uit het straatbeeld te verdwijnen, steun daardoor de kleine onde...
JOYA-store    Naus-Schoenen JOYA-store Naus-Schoenen 0 meter Mooie winkel en vriendelijk personeel.
MBT-reparatie MBT-reparatie 0 meter Fijne service en ruime keuze.
Recensies
Mooie winkel maar vooral heel goede bediening. Hier wordt je behandeld als klant.
Via mijn kinesist ben ik bij schoenen naus gekomen. Ik heb niet veel uitleg moeten doen over mijn probleem, want peter zag het onmiddellijk. Met de nodige aanpassingen aan mijn huidige steunzolen is voor mij het wandelen, lopen.....een stuk gemakkelijker geworden.daarbij doet peter ook de nazorg, wat ik zeer op prijs stel, en wat voor mij heel belangrijk is.....ZE NEMEN DE TIJD VOOR HUN KLANTEN. Fijne mensen, fijne zaak......goede service
Ivm pijnlijke voet Joya wandelschoenen gekocht, omdat de hond de korte wandelingen maar niks vond. Uiteindelijk bevallen de Joya schoenen zó goed, dat ik nog 3 paar gekocht heb, om te kunnen afwisselen. Fijne pasvorm uitgezocht samen met de eigenaars van deze winkel en me door hun laten adviseren. Men geeft goed aan dit wel en dit beter niet. Ook de anti hielspoorsokken die ik in de winkel meegenomen heb, zijn erg prettig. Deze maken voor mij echt het verschil. Als ik weer iets nodig heb, ga ik er zeker terug! Dank jullie wel voor de goede hulp!
Meer dan tevreden over de service, ik ben met mijn zoontje geweest, en zeer goed geslaagd. Tevens een goed advies gekregen, en een aanpassing in de schoenen was zelfs service. Hebben ook een hele ruime collectie comfort schoenen voor volwassenen. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een betere schoen!
Een èchte authentieke schoenenzaak, die de naam schoenenzaak ook met recht mag dragen. Zeer professionele en vriendelijke service. Zelfs bij de persoonlijke aanpassing van mijn Kybun wandelschoenen die ik elders had gekocht een geweldige dienstverlening. Eindelijk passen die wandelschoen nu perfect. Dankjewel hiervoor. Ik ben enorm blij. Verder prima advies bij de aankoop van nieuwe Joya schoenen die perfect zitten en lopen. Super schoenenzaak een èchte aanrader!
Door het schoenenmerk Joya kwamen wij bij Naus schoenen in Hunsel terecht. We werden blij verrast: een speciaalzaak waar je nog écht geholpen wordt en een professioneel advies krijgt. Eigenaar Peter Naus heeft een heel arsenaal aan hulpmiddelen om, als dat nodig is, je nieuwe schoenen exact af te stemmen op jouw voet en lichaamsbouw. Hij is ook niet te beroerd om even naar de schoenen te kijken die je op dat moment draagt: top! Daarnaast levert hij ook nog extra service als in het gebruik blijkt dat er iets niet goed zit of onverhoopt een mankementje vertoont. Kortom, een zaak met superservice: een échte aanrader.
We hebben hier al meerdere schoenen gekocht met name van het merk Joya. We zijn steeds zeer goed geholpen. Aan een paar schoenen moesten op ons verzoek aanpassingen worden gedaan welke ook zeer mooi en onzichtbaar is uitgevoerd. Een aanrader.
Prima service, kwalitatief super schoenen. Wij zijn zeer tevreden over de schoenwinkel
Fijne winkel, aardig personeel die je vriendelijk te woord staat. Maar voor klachten naderhand zijn ze niet thuis. Zo had ik een zool die losliet. Veel heen en weer gesteggel, uiteindelijk zelf laten repareren bij de schoenmaker.
Bij Naus word je echt fantastisch geholpen. De eigenaar is zeer deskundig en kan de meest ingewikkelde reparaties zelf uitvoeren. Er is een zeer ruime keuze mogelijkheid en alle nieuwste bevindingen en technieken worden in de schoenen toegepast. We komen speciaal helemaal uit Noord Holland om bij Naus schoenen te kopen. Wij raden deze shop aan, omdat wij heel tevreden zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid