facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuursteen Midden Nederland

Natuursteen Midden Nederland

Info

Verwerken van natuursteen voor de bouw. Grafmonumenten

Geschiedenis

Natuursteen Midden Nederland is een bouw-gerelateerd bedrijf, met een eigen werkplaats en een eigen team natuursteenstellers. Wij leveren, en desgewenst plaatsen voor u een duurzaam product. Tevens kunt u bij ons terecht voor een grafmonument. Voor ons is - binnen de grenzen van het natuursteen - heel veel mogelijk. Met onze ervaring kunnen wij u helpen uw onbeperkte wensen te verwezenlijken en tot exclusieve resultaten te komen. Geen project te klein, en niet snel te groot, vraag gerust eens om een gespecificeerde offerte.

Adres: Industrieweg 3C, 3628 EZ Kockengen
Telefoonnummer: 0346-242979
Stad: Kockengen
Route: Industrieweg 3C
Postcode: 3628 EZ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Recensies
Waardeloos. Afspraak was dat ze eind oktober de drempel en stoepje kwamen plaatsen. Niet gebeurd. Na bellen van mijn kant moest er nog nader gemeten worden. Na diverse afspraken niet na gekomen. Te zijn is dit inmeten eindelijk gebeurd. Afspraak dat vandaag 19-11 rond 8.30 men zou komen om het te realiseren. Kreeg om 09.45 een telefoontje van meneer Schouten dat hij helaas onze afspraak van heden middag??? Niet kon nakomen. Deze beste man verteld dat de afspraak in de ochtend stond , dat er nu voor de zoveelste keer mensen op hem zaten te wachten voor niets en ik niet verder met dit bedrijf in zee ga. Wat een verloren tijd zeg. Kortom zoek een ander bedrijf.
Perfecte service! Als particulier hier aangeklopt voor twee dorpels, goed advies gehad en super snel geleverd voor een nette prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid