facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurspeeltuin Het Weitje

Adres: Sluisweg 131, 3371ET Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0181-315689
Stad: Hardinxveld
Route: Sluisweg 131
Postcode: 3371ET


Recensies
Leuke speeltuin. Wel voor wat grotere kinderen. Mijn dochter van 2,5 is nog iets te klein. Wc aanwezig. Leuk gratis uitje.
Heerlijke plek om te bezoeken. Oude kleren aan! Water is niet diep. Ook voor kleinere kinderen goed te doen. Je kunt er uren doorbrengen. Toilet aanwezig. Gratis toegang en parkeren.
Leuke plek om met kinderen heen te gaan. Veel om te doen voor ze.
Leuke plek met wc en buitendouche. Je kan er heen met laarzen aan, water is niet heel diep maar hier gaan ze vaak uit ondanks dat het geen 30 graden is
Leuke speeltuin voor jong en oud! Verschillende plekken voor jonge kinderen en oudere kinderen. Tip, neem zwemkleding mee er is een water gedeelte!
Leuke gratis speeltuin voor jonge kinderen. Varen op een vlot, klimeiland, trampoline, glijbaan, graafmachine, zand en gras. Leuk om even een uurtje te zitten.
Vandaag in de buurt dus hier even wezen kijken, super leuk opgezet, 3 verschillende weitjes peuter, kind en wat groter. Niet al te groot, maar fijne plek om lekker met de kids te zitten. Overzichtelijk, voorzieningen water/wc en ook stoelen/bankjes. Heb plattegrond foto toegevoegd, achterste stuk meer 'wildgroei' met groot touw tussen de bomen voor de wat oudere kinderen. Leuke plek, gaat zeker terugkomen.
Leuke plek om te spelen
Leuke speeltuin waar kinderen zich uitstekend zelf een middagje kunnen vermaken. Er is regelmatig een winkeltje open waar je ijsjes kunt kopen. Twee nadelen: 1. Alleen bij goed weer 2. Voor jongere kinderen, met name zonder zwemdiploma, voortdurend toezicht vereist. Er is een gedeelte zonder water, maar bij ons trekt het water toch wel heel sterk aan.
Erg leuke speeltuin voor de wat kleinere kinderen. Prima voor een paar uur speelplezier!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid