facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurslagerij Keijzer&van Santen

Natuurslagerij Keijzer&van Santen

Info

Natuurslagerij Keijzer&van Santen. Diervriendelijk - Zuiver - Milieubewust.
Wij verkopen biologisch vlees van zeer goede kwaliteit.

Adres: Churchillweg 40, 6706 AB Wageningen
Telefoonnummer: 0317412105
Stad: Wageningen
Route: Churchillweg 40
Postcode: 6706 AB


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Keurslager online bestellen, Elings Wageningen maaltijden, Biologisch vlees Apeldoorn, Biologisch kalfsvlees, Keurslager elings aanbieding, Ecofields, Ecofields frikandel, EcoFields Skal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Wageningen Albert Heijn Wageningen 192 meter Dagen achter elkaar gezeur om mijn boodschappentasje die ik steeds meeneem. Dus duide...
Jumbo Wageningen Jumbo Wageningen 952 meter Vriendelijk personeel. Mooie ruime winkel. Zelfscan aanwezig.
Regioproduct Regioproduct 2 km Informatie over voedselproducten uit de regio’s in Nederland. Waar zijn de producten ...
Spar Wageningen Spar Wageningen 2 km Vriendelijke service bij afhaalpunt. Producten wel duurder dan andere supermarkten.
Recensies
Al sinds een groot aantal jaren zeer goede kwaliteit, uiterst behulpzaam en vriendelijk personeel.
echt heerlijk!! vlees voor de bbq gehaald. De grote koteletten en de 4pers biefstuk laten me zelfs nu na het eten nog watertanden!Aardige bediening met goed advies!
Beste slager uit de regio. Je gaat altijd weg met meer dan je dacht. En dat is niet erg. Thuis geniet je er nog een keer van.
Supergoed vlees. Wij kopen al meer dan 20 jaar uitsluitend vlees in deze winkel naar grote tevredenheid. De mensen zijn heel vriendelijk en bekwaam. Wij prijzen ons gelukkig met deze zaak in onze buurt. Ze zijn goud waard.
Dank voor de geweldige barbecue die jullie hebben verzorgd de iets duurdere van 14 euro p.p. Eindelijk een barbecue met behalve goed vlees ook goede vis, en niet zomaar standaard vegoburgers maar ook veel variatie en leuke lekkere dingen voor alle vegetariërs. Het was ruim genoeg en gelukkig niet belachelijk te veel. Ook lekkere sauzen en salades. Super!
Prima assortiment, en zoveel lekkerder dan vlees uit de supermarkt. Ook vegetarisch aanwezig. Barbecuepakketten ook erg in orde, met vlees, vis en vega.
De beste slager van Wageningen. Prachtig stressvrij vlees van dieren die een mooi leven hebben gehad. Met zorg en liefde voor het vak verwerkt tot lekkere produkten. Ze hebben een flinke droogkast voor dry-aging. Uitstekend advies met betrekking tot de bereiding en altijd als eerste de vraag:"kan ik u misschien iets inschenken? Koffie, water of een sapje?" Geen wonder dat het op zaterdag altijd vol is in de winkel.
Zeer goede kwaliteit,vriendelijke bediening . Vergeet niet in deze wintertijd de erwtensoep en rookworst uit eigen keuken. N aanrader!!
Dit is de slager van Wageningen en omstreken voor een biologisch stukje vlees. Ook het assortiment vegetarisch is uitgebreid. Het is een slager die precies weet wat hij de klant aanbiedt!
Heerlijk vlees en altijd top kwaliteit. Vriendelijke, bekwame medewerkers. Goede tips om een keer van het gebaande pad af te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid