facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurlijke diervoeding

Natuurlijke diervoeding

Info

De gezondheid van uw hond begint bij goed voer. KVV barf groenten en kruiden. Een breed assortiment hebben we voor uw hond op voorraad. Laat u informeren.



"DE KVV SPECIALISTgroot assortiment vers vlees voor hond en kat KVV en BARF, BIO.merken: KIVO-DEGOMEAT-DOGMEAT-GREAT NATURE met altijd grote voorraadmeer dan 75 soorten natuurlijke hondensnacks,hypoallergeen - glutenvrij en graanvrij producten,bio producten van BIO RON voor hond en paardgeperste en krokante brokken great nature, instinctsupplementen van great nature en k9goldlabelDeskundig advies over voeding.vetbedden in alle soorten en maten.premium KOI voer/snacks en waterbehandeling.en nog veel meer"
Adres: Grootschoterweg 140, 6023AW Budel-Schoot, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0628494204
Stad: Budel-Schoot
Route: Grootschoterweg 140
Postcode: 6023AW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: KB BARF, Degomeat bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CozyCave.EU CozyCave.EU 1 km The official Snoozer® Cozy Cave (Cosy Cave) in Europe!
Petizo Petizo 1 km Petizo Unieke producten om huisdieren mee te verwennen!
Recensies
Zeer veel keuze in vers vlees voor honden, vriendelijke bediening.
grote keuze in rauw vlees en koudgeperste brokken voor de hond !
ZEER tevreden met DAP Ell. Ondanks de "uitdagende" behandeling van onze recue "macho" Rottweiler heeft onze hond een uitstekende behandeling en zorg gekregen. Bekwaam en sympathieke mensen. Toppie!
Uitstekende bezorgservice.Maar ook erg leuk om zelf naar de winkel toe te gaan en heerlijke snackjes uit te zoeken voor de hond uit de ontzettend ruime keuze!!Eigenaren hebben echt verstand van honden en helpen je graag en goed als je een probleem hebt met de voeding of wat dan ook.
Vandaag weer 3 uur rondgewandeld in deze prachtzaak! Geintje natuurlijk..., nog geen 3 minuten binnen geweest, maar wel weer prima geslaagd! Geweldig en natuurlijk assortiment en ontzettend klantvriendelijk en servicegericht personeel.
Na een wandeling in Lozerplas in Budel, haal ik hier graag mijn voorraad versvoer voor de honden. Zeker de kortingen hierop in t oog houden... Vriendelijke bediening!
alles verkrijgbaar voor je huisdieren met alleen gezonde producten, vers vlees en snacks en brokken voor de hond en kat, ook voor prooidieren, en natuurlijk de hele garvo lijn voor konijnen en knaagdieren, kippen vogels,varkens, kangaroes, lama's, paarden.geiten, loopvogels, watervogels, en nog veel en veel meer. kom eens gezellig langs. en laat je informeren wat goed voor je dier is.
Geweldige winkel altijd leuk en gezellig om langs te gaan .en goede adviezen
Super aardige eigenaar die kwaliteitsvoer verkoopt. Hij is kundig en zeer betrokken en heeft een leuk korting/spaarsysteem!
Goede en uitgebreide info over KVV, eigenaren nemen alle tijd om vragen te beantwoorden. Onze Ierse Setter doet het super op de KVV van Kivo!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid