facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurlijk op gewicht

Natuurlijk op gewicht

Info

Praktijk voor gezonde voeding en gewichtsbeheersing.

Geschiedenis

Praktijk voor gewichtsbeheersing en gezonde voeding.

Adres:
Telefoonnummer: 0653974130
Stad: Almere-Buiten



op zoek naar gerelateerd: VitaCare Almere, Glass skin behandeling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MYFitBody MYFitBody 4 km
The One Body The One Body 4 km The ONE biedt verschillende behandelingen aan voor mannen én vrouwen. Met behulp van ...
Praktijk ME-zelf Praktijk ME-zelf 6 km Vreselijk...! Tijdens mijn zwangerschap ben ik hier geweest en wilde ze mij een aant...
Recensies
Het traject bij Sandy is echt een aanrader. Ik worstelde niet per se met mijn gewicht, maar ik had goed advies nodig om mijn voedingspatroon te veranderen tijdens vooral de werkweek. Had vaak rond 3-4 uur een mega inkakker door de vele suikers die ik dan at tussendoortjes, zware koffies en vruchtensappen met hulp van Sandy mijn voedingspatroon helemaal omgegooid en de slechte dingen vervangen voor gezondere producten en voel me gedurende de dag een stuk energieker, slaap veel beter en bijkomend voordeel is dat ik ook nog flink wat centimeters en een aantal kilo’s kwijt ben.
Afvallen zonder hongergevoel en genieten van lekkere gerechtjes. Topper die Sandy.
Sandy is een leuke en vriendelijke coach die mij heeft geholpen met een gezondere levensstijl! Ze heeft mij geholpen om een aantal kg’s af te vallen en dit op een manier zonder honger te hebben en met lekker recepten. Ik ben blij dat ik bij haar ben uitgekomen na een zoektocht op internet!
Sandy heeft een goede werkwijze om je te leren gezonder te leven. Fijn om eindelijk eens te weten wat je nu op een dag mag eten, veel meer dan ik dacht! Sandy leert je dat je kan blijven genieten van lekker eten, maar ook om bewuster keuzes te maken. Echt een aanrader!
Ik kwam bij Sandy, omdat ik erg last had van duizelingen en weinig energie. Niet erg handig als je parttime sportinstructrice bent : Samen bedachten we een plan aan de hand van mijn energie inname. Bij de evaluatie hier van kwam ze met hele handige en praktische tips die heel eenvoudig toe te passen waren. Zelf denk je er niet altijd over na en door tijdgebrek, oude gewoontes en patronen kwam ik zelf ook niet met het beste oplossing voor mijn problemen. Door de analyse en tips van Sandy voel ik me inmiddels weer veel beter en is het sporten ook geen opgave meer. Ik sta weer met plezier les te geven en in mijn dagelijkse leven voel ik me ook veel fijner. Thanks Sandy!
Bij ons is “eten volgens Sandy” reeds een begrip. Het is geen dieet maar een “way of life”. Sommige dingen eet ik niet meer varkensvlees maar voor de rest kan alles zolang je naar combineert en varieert. Het is ook niet moeilijk voor mij om dit vol te houden, in het begin was het vooral lastig om zoveel te eten. Nu mijn spijsvertering eraan gewent is, vervalt dat echter ook. Verder is de begeleiding door Sandy relatief goedkoop, een nieuwe garderobe aanschaffen is duurder. Dank je Sandy, ik zit beter in mijn in omvang veel mindere vel.
Gewoon afvallen met 'normaal' eten! Hoe gek klinkt dat? Nou het kan echt! Geen shakes, repen of iets dergelijks. De begeleiding van Sandy is top, veel kennis, enthousiasme en ervaring en alle vragen die je hebt worden goed beantwoord. Lekkere recepten met voor ieder wat wils! Ik ervaar dit niet als afvallen maar gewoon je leefstijl op een prettige manier veranderen. Dit is iets wat ik als makkelijk te doen ervaar!
Sandy helpt mij om met minder kilo's de mooiste dag van mijn leven te beleven. Ik begon gelukkig op tijd dus we hebben alle tijd. En ik dacht van te voren dat het ontzettend zwaar zou worden, maar gelukkig maakt Sandy het je zo makkelijk mogelijk dmv recepten, sport oefeningen voor thuis. Je moet het uiteindelijk zelf doen, maar zij helpt je waar mogelijk. Ze is erg toegankelijk, vertelt soms iets over haar prive/gezins leven of hoe zij het soms ook moeilijk heeft met bijvoorbeeld sporten. Het gaat bij mij niet snel qua kilo's maar daar in tegen gaan mijn cm'ers ontzettend snel. Hierdoor weet ik dat als ze straks weg is, ik niet terugval. Ze helpt om de mindset te veranderen en dat is meer waar dan snel -10 kilo kwijt zijn. En wat is ze ook blij en trots als je een tussen doel hebt behaald.
Sandy heeft me in een persoonlijk schema laten zien dat ik eigenlijk al heel gezond eet. Ze heeft me daarbij uitleg gegeven wat de goede dingen zijn en tips gegeven over waar ik op kan letten. Ze heeft me meer inzicht gegeven in de juiste verhoudingen wat heel fijn is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid