facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurlijk Jouw Essentie

Natuurlijk Jouw Essentie
Adres: Marconistraat, 12, 4702SK Roosendaal
Telefoonnummer: 06-43572716
Stad: Roosendaal
Route: Marconistraat, 12
Postcode: 4702SK



op zoek naar gerelateerd: Sabine Land
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RBCZ - Complementaire en alternatieve gezondheidszorg RBCZ - Complementaire en alternatieve gezond... 1 km Een onafhankelijk platform, waar informatie over zowel complementaire en alternatieve...
De Heeltuin De Heeltuin 1 km Ik heb de cursus krachtige kruiden gedaan. Deze cursus is echt een aanrader als je op...
Pure by Chris Pure by Chris 2 km De behandelingen die ik geef zijn alle berust op de energetische verbinding tussen li...
Petra Honing Petra Honing 2 km Met de juiste vragen zijn de antwoorden zo gevonden. www.voice-lab.nl
Puur Oliezz Puur Oliezz 3 km • Reiki • Aromatherapie voor mens en dier • Ontspanningsmassage/hot stone (Jade-edels...
Sankofa Praktijk voor Reflexzonetherapie en Integrale Massage Sankofa Praktijk voor Reflexzonetherapie en ... 3 km Bij Irene ontspan je helemaal, zowel geest als lichaam ondergaan een metamorfose.
YogiHeart YogiHeart 4 km Mijn beide dochters hebben een Kinder massage gehad bij Saskia en zeggen daar dit ove...
Recensies
In alle rust en vertrouwen heeft Sabine mij tijdens de hypnotherapie in mezelf laten kijken. Ze heeft me laten zien hoe ik op een andere manier met belemmeringen om kan gaan. Verrassend hoe verlossend dit werkt. Sabine, dank je voor de fijne sessies!
Fijne hypnotherapie gehad. Ik ervaar je als eerlijk en oprecht. Voel me nu zekerder in het leven staan. Ik weet nu dat ik er mag zijn en wat ik kan toepassen mocht ik vastlopen. Ik ga zeker terug als het nodig mocht zijn. Bedankt Sabine.
Onze dochter 15 jaar is door de kinderarts doorverwezen naar Jouw Essentie vanwege heftige buikpijn, misselijkheid en hoofdpijnklachten. Daarnaast had ze faalangst. Na een aantal sessies is ze van de lichamelijke klachten af en is ze een stuk zekerder geworden. Ze gaat nu vol vertrouwen naar school. Wat een verschil met hoe ze was!
Ik heb hele goede ervaringen met Jouw Essentie. En het belangrijkste is dat ik nu een niet-roker ben! Wil je echt stoppen met roken maar lukt het steeds niet? Een aanrader.
Als ik de kans heb voor een sesie bij haar. Kom je echt tot jezelf en dat gebeurd nie zo snel bij mij. Van spannings muren doorbreken tot een hele andere benadering op obstakels door een hypnose *als je er open voor staat* dan bij je bij 't goeie adres. Ik ga zeker terug waneer 't mij lukt. Groetjes
Sabine Land, een super lieve eerlijke vrouw. Ze heeft me zoveel van mezelf laten zien. Sabine neemt echt de tijd voor Je.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid