facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurlijk Jong

Natuurlijk Jong

Info

Natuurlijk Jong! is specialist op gebied van ooglidcorrecties en biedt diverse (cos)medische behandelingen van de huid.

Geschiedenis

In 2012 realiseerden de zussen Sylvie en Annika de Jong hun gezamenlijke passie voor cosmedische behandelingen en openden de deuren van Huisartskliniek Natuurlijk Jong!

Sylvie van Assema-de Jong (1970) studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na het artsexamen werkte Sylvie als SEH-arts voordat zij zich specialiseerde tot huisarts. De afgelopen 15 jaar heeft Sylvie zich binnen de huisartsgeneeskunde gespecialiseerd in kleine chirurgische ingrepen en in het bijzonder in ooglidcorrecties. Zij heeft inmiddels meer dan 1000 boven ooglidcorrecties uitgevoerd: “het is waardevol hoe een relatief kleine en veilige ingreep als de ooglidcorrectie een groots effect heeft voor de klant.” Daarnaast heeft Sylvie zich bekwaamd in injectable behandelingen waarbij uitsluitend state -of-the art technieken en veilige producten worden toegepast.

Wettelijke BIGregistratienummer als arts: 6904756101

Annika Roukema-de Jong (1978) studeerde Geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Naast het werken als arts binnen de prehospitale spoedzorg en huisartsgeneeskunde ontwikkelde Annika zich binnen de cosmedische geneeskunde. Naast haar passie voor kleine chirurgische ingrepen, heeft Annika bijzondere affiniteit voor injectables zoals volumebehandelingen van jukbeenderen, wangen en kaken. Zij deed diverse specialistische trainingen op het gebied van injectables en heeft de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan met diverse filler en botuline behandelingen: “ik streef ernaar om ieders schoonheid en positieve karakteristieken op te frissen voor een uitgerust en natuurlijk resultaat”.

Wettelijke BIGregistratienummer als arts: 79908627201

Producten

Natuurlijk Jong! behandelingen en indicaties:

• Ooglidcorrecties
• Injectables, waaronder botox, fillers en draadjeslift
• Overmatig transpireren: hyperhidrosis
• Peelings
• Skinboosters
• Acnebehandelingen
• Thermavein
• PlexR
• Productadvies

Onze artsen:
Drs. Sylvie van Assema - De Jong
(BIG 69047576101)
Drs. Annika Roukema - De Jong
(BIG 79908627201)

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 09.00 - 16.00 uur



"We omarmen het ouder worden, graag met een frisse blik en een gezonde huid. Onze kliniek is gespecialiseerd in natuurlijke ooglidcorrecties en huidverbetering. Onze gecertificeerde cosmetisch artsen KNMG voerden al meer dan 10.000 ooglidcorrecties en vele duizenden huidbehandelingen uit.Natuurlijk oogt vanzelfsprekend"
Adres: Korteling 1, 1679 VH Midwoud
Telefoonnummer: 0229 - 743 105
ln.gnojkjilruutan@ofni
Stad: Midwoud
Route: Korteling 1
Postcode: 1679 VH



op zoek naar gerelateerd: korteling 1 midwoud, goedkoop ooglidcorrectie, ooglidcorrectie hoogwoud, ooglidcorrectie hoorn, plexr midwoud, ooglidcorrectie alkmaar, ooglidcorrectie noord holland, huisarts midwoud ooglidcorrectie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartspraktijk de Korteling Tandartspraktijk de Korteling 0 meter Fijne tandarts, dhr. Roukema. Zegt wat hij wil doen voor hij wat doet. Legt goed uit....
Body Stress Release West-Friesland Body Stress Release West-Friesland 0 meter Na 3 jaar ontstoken achillespezen heeft Henk dit met BSR verholpen, hij is een hele g...
Haarstudio Midwoud Haarstudio Midwoud 71 meter Weer top gekleurd en geknipt!
Schoonheidssalon Stephanie Schoonheidssalon Stephanie 469 meter Bent u niet in de gelegenheid om naar mijn salon toe te komen, kom ik naar u toe. Voo...
Leopardeztattoos# Leopardeztattoos# 966 meter Leopardez Tattoos Tattoo shop in Midwoud GGD gekeurd Wilt u een tattoo kan u mij ...
Recensies
In een woord geweldig! Bij de intake alles duidelijk uitgelegd; al bij de ontvangst alles gemoedelijk en vriendelijk. Tijdens de behandeling wordt elke handeling uitgelegd en voor je het weet is het al klaar. Zowel mondeling als schriftelijk wordt daarna uitvoerig en ook weer heel duidelijk de nazorg uitgelegd. Ik heb me bij alles comfortabel en op me gemak gevoeld. De kliniek ziet er ook bijzonder professioneel uit met allemaal ontzettend vriendelijke en kundige medewerkers en hoe leuk dat 2 zussen De Jong Natuurlijk Jong al zolang deze kliniek runnen; dat geeft veel vertrouwen! En tot slot, het resultaat: wat ben ik ongelooflijk blij hiermee, wat een verbetering, wat is het mooi geworden en wat een complimenten krijg ik! Een groot compliment en “dankjewel” voor deze kliniek!
Ik had in eerste instantie ergens anders een afspraak gemaakt voor een ooglidcorrectie. Mijn gevoel was daar niet zo goed en voor een second opinie ben ik naar Natuurlijk Jong gegaan. Ik had een leuk en duidelijk gesprek en liep weg met een zeker gevoel dat ik het bij hun liet doen. Nu 10 weken later na mijn operatie heb ik geen moment spijt gehad. Van A tot Z is de operatie en de zorg die ze geven super goed. Mijn blik ziet er prachtig uit en ik heb geen hoofdpijn meer. Bedankt meiden!
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn ooglidcorrectie. Al tijdens het eerste bezoek kreeg ik het gevoel in goede handen te zijn. De behandeling en de nacontroles zijn fijn verlopen. Tijdens en na de behandeling geen pijn of klachten gehad dus kan het iedereen aanbevelen. Team Natuurlijk Jong bedankt.
Ik ben superblij met het resultaat van mijn ooglidcorrectie. Ik was best gespannen voor de ingreep, maar het is mij echt enorm meegevallen. Jammer dat ik dit niet al jaren eerder heb gedaan. Erg blij dat ik voor NatuurlijkJong heb gekozen. De informatie op de website sprak mij aan, hun specialisatie in ooglidcorrecties ook lekker veel voor- en na foto´s,. De kliniek is prima bereikbaar vanuit Amsterdam. Prettige sfeer en professionele medewerkers. Ze nemen echt de tijd voor je, ze stellen je op je gemak en leggen alle stappen goed uit. Kortom, een aanrader wanneer je een ooglidcorrectie overweegt!
Ik heb 3 maanden terug een ooglidcorrectie ondergaan , wilde het eigenlijk al veel eerder maar durfde niet , het is mij zo ontzettend meegevallen ik kan het iedereen aanraden als je er ook over denk het te willen laten doen . Alles wordt heel goed met je besproken en allemaal even aardig personeel . Ben er super blij mee , nu zoveel leuker om je ogen weer mooi op te mogen maken . Ziet er heel natuurlijk uit ! Bedankt voor jullie goede zorg ! Groetjes Ingrid
Vriendelijke benadering in een professioneel ogende omgeving. Goede informatie vooraf en prima resultaat. Nazorg eveneens doeltreffend en professioneel. Prijs/kwaliteit in goede balans. Met name viel mij op dat er geen enkele druk werd uitgeoefend, tijdens het kennismakingsgesprek, op het afnemen van een behandeling hetgeen vertrouwen wekt. Puur de mogelijkheden en het te verwachte resultaat bespreken. Wat mij wel opviel dat de arts enigszins gehaast overkwam, voor mij persoonlijk geen probleem want ik houd van doeltreffend en ‘to the point’ maar kan mij voorstellen dat dat niet voor iedereen geldt. Mogelijk heeft de arts een afweging gemaakt dat ik mij daarbij comfortabel voelde, hetgeen ik ook kan bevestigen.
Zowel tijdens de intake en de behandeling werd ik zeer professioneel te woord gestaan. Goede uitleg over de behandeling, tijdens de intake. Binnen 2 weken na de intake werd ik al geholpen. Tijdens de behandeling die zo voor bij is werd alles goed uitgelegd. Na 1 week de hechtingen eruit en meteen al resultaat te zien. Goede nazorg. Zeer aardige medewerkers die je ook telefonisch vriendelijk te woord staan. Ik kan Natuurlijk Jong aan iedereen aanbevelen. Zeer tevreden met het eind resultaat.
In oktober een ooglidcorrectie gehad. Ik heb er een jaar over nagedacht. Maar als ik dit had geweten, had ik het zeker eerder gedaan. Resultaat is boven verwachting. Geen druk op mijn ogen meer, en dagelijkse hoofdpijn is weg. En mijn frisse blik is weer terug. Als je twijfelt zou ik zeker een intake gesprek aanvragen. Het hele team is ontzettend professioneel.
Zo blij en tevreden met het resultaat. Een mooie frisse blik gekregen en echt een groot verschil met voor en na de ingreep. Ik zag er tegen op maar het is me achteraf allemaal heel erg meegevallen. Team van Natuurlijk Jong, ik wil jullie een groot compliment geven en bedanken voor de goede begeleiding en nazorg.
De ontvangst en de uitleg tijdens de eerste vrijblijvende afspraak was duidelijk en goed, de behandeling was pijnloos en snel en uitleg wat ze aan het doen waren, de nazorg die je uiteraard bij thuiskomst zelf moet doen, was met zorg op papier gezet zodat er niks mis kan gaan !!! Ik vind natuurlijk jong een fantastisch, proffesioneel bedrijf met een fantastisch team !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid