facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurlijk Ida gewichtsconsulente

Natuurlijk Ida gewichtsconsulente

Info

Ben jij klaar voor de volgende stap in je leven? Ben jij klaar met die overtollige kilo’s, zit je niet lekker in je vel en wil je daar stap voor stap aan werken? Graag help ik jou daarbij.

Geschiedenis

Natuurlijk! Ida, Lijf en Lijn natuurlijk in balans.
Gediplomeerd gewichtsconsulente.
Voor gewichtsbeheersing & voedingsadvies.
Kijk op www.natuurlijkida.nl voor meer informatie.



"Praktijk voor gewichtsbeheersing, voedingsadvies en slaapproblemen. Gediplomeerd Gewichtsconsulent en magnesiumconsulent. Specialisatie: voeding en overgang.Gewichtsbeheersing en voedingsadvies voor vrouwen die in de overgang zitten en last hebben van overgangsklachten: zoals overgewicht, opvliegers, slaapproblemen, enz.Coaching voor vrouwen die op een natuurlijke manier deze overgangsklachten aan willen pakken. Met de juiste voeding en leefstijl kun je veel klachten verminderen. Werkzaam door heel Nederland middels persoonlijke begeleiding op afstand. Aangesloten bij de BGN. Vergoeding via de ziekenfonds is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.Zet vandaag die eerste stap naar een nieuwe leefstijl! Je lichaam zal je dankbaar zijn."
Adres: De Leijen 14, Surhuisterveen
Telefoonnummer: 06-48160823
Stad: Surhuisterveen
Route: De Leijen 14


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid