facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurlijk Hout

Natuurlijk Hout
" 5 sterren specialist in vloeren Hout, parket, pvc en meer Hoge kwaliteit en lage prijzen"
Adres: Fokko Kortlanglaan 2 , Ermelo 3853 KG, NL
Telefoonnummer: 31341870087
Stad: Ermelo
Route: Fokko Kortlanglaan 2
Postcode: 3853 KG



op zoek naar gerelateerd: Houten vloeren Overijssel, Houten vloer offerte, Landelijke houten vloer, Parket houtsoorten, Massief houten vloer, Massief parket, Lamelparket eiken
Recensies
Blij met onze houten vloer. Heel fijn geholpen door Natuurlijk Hout, ook toen door ons de levering van de vloer op zich liet wachten door uitloop van verbouwing. Zijn vriendelijk & behulpzaam.
We hebben een 18 jaar oude Jatoba houten vloer, en hebben nu een uitbouw van 3 meter laten plaatsen aan de huiskamer. Natuurlijk hout heeft een perfecte vloer geleverd om deze aan te leggen aan de oude vloer. samen met Parketeur Harry hebben ze de vloer mooi door laten lopen, en zie je geen verschil tussen de oude vloer en de nieuwe vloer. Schitterend gewoon.
Prachtige vloer gekocht bij Natuurlijk Hout. Fijn geholpen in de showroom, alles keurig bezorgd en ook alle lof voor de Ruud, de parketteur. Het ligt er super strak in en we zijn erg blij met de kleur daar hadden we van te voren nog wat discussie over thuis . Zeker aan te bevelen!
Goede vlotte service van Eigenaar Rutger. Er was een klein probleem met de vloer legger die vanwege ziekte uitviel, maar dat werd snel opgepakt en er werd extern een vakman ingehuurd om de vloer te leggen waar we meer dan tevreden over zijn. Prachtige afwerking en zijn nog elke dag blij met onze vloer!
Natuurlijk Hout heeft ons uitstekend geadviseerd bij het maken van de keuze voor een goede en mooie vloer! Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en de eigenaar had veel kennis van zijn producten. In de winkel is veel keuze voor een scherpe prijs, kortom erg tevreden!
Rutger is een echte vakman. Goed advies en een uitstekende service. Daarnaast had hij ook een van de scherpste offertes. Ook een klein issue met leggen werd netjes opgelost. Blij dat we hier een vloer gekocht hebben.
Goed advies gekregen en heel mooie vloer! Fijne service van de deskundige mensen van Natuurlijk Hout!
Wij hebben een goede ervaring met Natuurlijk Hout. Ze hebben veel keus en geven goede adviezen en bovenal uitstekende service! En uiteraard mooie vloeren! Wij zijn er erg blij mee!
Prima prijs, prima service, prima gelegd. Alles uiterst zorgvuldig gelegd en van te voren was er veel geduld om tot de juiste keuze te komen.
Zeer vriendelijk geholpen. Nemen echt de tijd voor je zodat er een weloverwogen keuze gemaakt kan worden in het uitgebreide assortiment. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid