facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurlijk bij PUUR

Info

Schoonheidsinstituut PUUR

Geschiedenis

Bij schoonheidsinstituut Puur wordt je behandeld met de 100% natuur zuivere producten van Artisan Naturals en Botanical Beauty.

De gelaatsbehandelingen worden gegeven met Artisan Naturals de lichaamsbehandelingen met Botanical Beauty deze behandelingen zijn ook uitsteken te combineren voor een echte verwennerij met pure producten.

Natuurlijk kan je bij PUUR ook terecht voor verschillende deelbehandelingen zoals; epileren, verven, harsen gelaat en harsen lichaam. De deelbehandelingen kun je los boeken maar ook combineren met een gelaatsbehandeling.

Voor een optimaal resultaat zij de producten die tijdens de behandelingen gebruikt worden te koop bij Schoonheidsinstituut PUUR.

Tevens kun je bij schoonheidsinstituut PUUR terecht voor leuke cadeautjes zoals; Body producten van Botanical Beauty of een origineel verpakte cadeau bon.

Wees welkom,,

Behandelingen op afspraak!



"Natuurlijk bij Puur is een schoonheidssalon in Joure en staat voor diepgaande huidverzorging en natuurlijk resultaat. De producten welke worden gebruikt zijn niet alleen goed voor jou, maar ook voor onze planeet. Biologisch en 100% natuurlijk. Het brede assortiment aan producten is te koop in de salon en via de webshop, zodat zoveel mogelijk mensen van deze producten kunnen genieten.“Als je het niet in je mond kunt stoppen, smeer je het ook niet op je huid.”Een warm welkom, heerlijke producten, welke je ook thuis gebruikt in combinatie met de behandelingen in de salon, zorgen voor een natuurlijk en zeer goed resultaat voor op de korte en lange termijn.Merken: Maria Akerberg, Botanical Beauty, Bamboozy, We Love The Planet & Chi."
Adres: Tunkerij 97, 8501 TH Joure
Telefoonnummer: 0652289192
Stad: Joure
Route: Tunkerij 97
Postcode: 8501 TH


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 19:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lakkie van Makkie Lakkie van Makkie 397 meter Lakkie van Makkie is een gecertificeerde hippe nagelstudio in Joure waar je je nagels...
Beautysalon Moniek Beautysalon Moniek 541 meter Goede sfeer en levert kwaliteit . Echt aan te bevelen
Schoonheidssalon Janneke Schoonheidssalon Janneke 851 meter Uitstekend, met goede service. Zeer klantvriendelijk
Tjallien Schoonheidsspecialiste Tjallien Schoonheidsspecialiste 945 meter Tjallien is altijd erg vriendelijk en gezellig. Ze doet haar werk goed en netjes. Zek...
Schoonheidssalon Liana, Joure Schoonheidssalon Liana, Joure 1 km Voor verzorgde handen en voeten en bijzonder mooi gelakte nagels moet je hier zijn!
Huidverzorging Janetta Huidverzorging Janetta 1 km Heel prettig en vakkundig Als ik kan ga ik hier en ik kom uit Witmarsum
MOOI! in uitstraling MOOI! in uitstraling 1 km Kundig en vriendelijk
Huidverzorging Roelineke Huidverzorging Roelineke 1 km Mooie salon en erg klantvriendelijk. Een aanrader!
Huidverzorging Roelineke Huidverzorging Roelineke 1 km Super vriendelijk, schoon en uitstekend geholpen.
Beautylab Joure Beautylab Joure 2 km Vertaald door Google zo'n vriendelijke receptioniste en zo'n vreselijke service. Toen...
Recensies
Heerlijke en deskundige behandelingen. Tessa is rustig en maakt gebruik van fijne producten die je meteen ook kunt aanschaffen. Aanrader.
Na verschillende ziekenhuis bezoeken voor mijn huidproblemen bij schoonheidssalon puur terecht gekomen. Na een aantal behandelingen begonnen we resultaat te zien.. het knapt op… nu bijna niks meer te zien waar ik zo blij mee ben…. Nu geen t shirts meer aan met mouwtjes en dichte rug maar nu lekker in hempjes met warm weer… Ik raad schoonheidssalon puur zeer zeker aan.
Fijne producten en Tessa maakt mijn wenkbrauwen altijd super mooi kortom een super fijne salon! De eigenaresse Tessa staat ook voor de naam van de salon "Puur". Een fijne doe maar normaal cultuur.
Bij Tessa in de salon krijg je de beste behandeling met fijne, natuurlijke producten van o.a. Maria Äkerberg. Een heerlijk moment van ontspanning en gezelligheid. PUUR verwennerij!
Erg tevreden over behandeling en fijne producten die Tessa gebruikt. Alles op natuurlijke basis. Puur
Professioneel en van grote kwaliteit. Natuurlijke producten en een prachtig resultaat. Nooit weer iemand anders!Services: Bodywaxing
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid