facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurlijk bij Jannie - Jannie Bosschaart

Natuurlijk bij Jannie - Jannie Bosschaart

Info

Praktijk voor (natuur) coaching voor ouders en kinderen.

Geschiedenis

Ik begeleid kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben. Kinderen die vast lopen in hun ontwikkeling door bijvoorbeeld : gebrek aan zelfvertrouwen, uiten van emoties, faalangst, motivatie problemen, te maken hebben met pesten, vast lopen op leergebied. We kijken samen naar wat is je doel, wens, wat wil je bereiken en gaan op pad. Ik ga er vanuit dat de antwoorden in het kind zelf zitten en help deze te vinden. Na het kortdurende, praktische oplossingsgerichte traject staan kinderen weer in hun kracht en kunnen met vertrouwen weer zelf verder. Voor tieners geef ik de training Ik leer leren over hoe te leren.

Tevens begeleid ik ouders die zich zorgen maken over hun kind, vastlopen in de opvoeding, moeite hebben met keuzes maken, zitten met vragen waar ze niet uit komen.
En voor ouders geef ik workshops over kinderen en emoties.

Voor professionals geef ik workshops over kinderen & emoties en peuters & emoties

Adres: Cothen
Telefoonnummer: 0620934515
Stad: Cothen


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid