facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurkampeerterrein Landgoed Old Putten

Natuurkampeerterrein Landgoed Old Putten

Info

Natuurkampeerterrein Landgoed Old Putten, stap binnen in een wereld waar u romantisch en gastvrij kunt kamperen of logeren in een trekkershut. Ervaar hoe natuur en cultuur samenkomen op een landgoed geworteld in oude historie.

Geschiedenis

Schilderachtig gelegen als onderdeel van een draperie van landgoederen langs de voormalige Zuiderzeekust. Op slechts 500 meter van het stoere, Middeleeuwse vestingstadje Elburg stapt u binnen in een landgoed waar de tijd van rust en ruimte is blijven stil staan. Waar in 1963 appels en noten rijpten kampeert u nu in een groene oase. U bent er gast en vriend tegelijk. Flaneren door de "Lovers Lane" gaat er hand in hand met Wi-Fi ontvangst in tent, caravan of één van de drie trekkershutten. IJsvogels en Boomklevers zijn er vaste bewoners. Kinderen kunnen er nog natuurlijk spelen terwijl u een fiets uitzoekt voor een tocht door het gevarieerde landschap van de Veluwe. Natuurkampeerterrein Landgoed Old Putten is aangesloten bij de Stichting Natuurkampeerterreinen maar heeft ook een veld waarvoor u geen Natuurkampeerkaart nodig heeft.

Adres: Zuiderzeestraatweg Oost 65, 8081LB Elburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0525-681938
Stad: Elburg
Route: Zuiderzeestraatweg Oost 65
Postcode: 8081LB



op zoek naar gerelateerd: SVR camping Elburg, Landgoed Old Putten geschiedenis, Boerencamping Elburg, Camping Old Putten plattegrond, Camping Elburg met hond, Reviews camping Landgoed Old Putten, Old Putten tarieven, Camping Elburg aan het water
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Muriël The Travel Club Muriël The Travel Club 400 meter Je wordt hier heel vriendelijk en persoonlijk geholpen.
Monda Vakantieparken Monda Vakantieparken 992 meter Was goede locatie.
Sunshine Campers Sunshine Campers 1 km Wat een heerlijk en eerlijk bedrijf hier worden service en kwaliteit hoog in het vaan...
VakantieXperts VakantieXperts 1 km Het leukste reisbureau van Elburg, Nunspeet en omgeving! ReisXperts Dinette, Kirste...
Stam Caravans Elburg Stam Caravans Elburg 1 km Wij komen al jaren bij Stam Caravans en vinden het nog immer een klasse zaak.
Dagje Uit Dagje Uit 1 km Enthousiaste reisorganisatie voor al uw dagtochten, bedrijfsuitjes, seniorenreizen, f...
Midgetgolf Elburg Midgetgolf Elburg 2 km Prettige ontvangst, keurig onderhouden en ruim park. Complimenten voor mevrouw. Not...
Popeye.nl Popeye.nl 2 km Dé onafhankelijke zoekmachine voor alles op en rond het water. Vind gemakkelijk uw id...
Veluwe Strandbad Veluwe Strandbad 2 km Camperen in naseizoen met caravan op grasveld, niet afgebakende, niet grote plaatsen....
Vakantiehuisje Veluwe aan je voeten Elburg Vakantiehuisje Veluwe aan je voeten Elburg 4 km Net terug van een midweek Doornspijk in dit knusse chalet. De eigenares heeft ons har...
Recensies
Wij hebben een nachtje op het natuurkampeerterrein gestaan. We werden als fietskampeerders hartelijk welkom geheten en voorzien van alle informatie over het landgoed en het kampeerterrein. Achteraf bleek de mevrouw van de receptie ook de eigenaresse van het landgoed te zijn. Leuk mens! Voordeel van de camping is dat er geen auto's op het terrein mogen. De plekken zijn groot, het sanitair ruim voldoende en op het natuurterrein zijn kranen voor water aanwezig. Een rustig terrein vlakbij Elburg, Ook een minpuntje? Ja, een paar picknicktafels voor fietskampeerders zou helemaal geweldig zijn. Ik vind het een aanrader.
Mooi, ruime en rustige camping vlakbij het vestingstadje Elburg. Aardige en behulpzame mensen die je graag helpen. Enige nadeel is dat het toilet gebouw erg verouderd is en niet schoon.
Camping is netjes onderhouden, mooie ruime plaatsen en mooie omgeving. Sanitair wel flink toe aan een update, wel schoon. Slechts 4A stroom iig op achterste velden, wat onder natuurkampeerterrein valt en geen/slechte WiFi op moment dat wij aanwezig waren. Al met al toch wel een plekje waar ik terug zou komen.
Het sanitair is ouderwets goed! Juist fijn, meer privacy dan in die moderne units die vooral fijn zijn voor de schoonmaakploeg. De natuurcamping is top, mooi veld met ruime plekken en veel groen.
Dat de vroegere bewoners van het landgoed niet teveel ophadden met nomaden die rond de buitenplaats hun tenten opsloegen, dat kan ik me voorstellen. Maar dat je als eigenaar van een camping ook anno 2023 zo ongastvrij bent daar kan ik met mijn hoofd niet bij. Het gebrek aan een warm welkom is nog tot daar aan toe, maar dat je zelfs achtervolgt wordt door de eigenaar met de bedreiging 'je komt er niet in, schavuit' heeft een grote indruk op mij gemaakt. Ik was van plan met mijn vrouw en onze hond mijn broer te bezoeken op deze camping. Een lange reis hebben we hier voor gemaakt. Mijn vrouw had heerlijk eten voorbereid. Een fijne familiebijeenkomst werd ons niet gegund. De echte reden dat ons de toegang tot deze camping ons is ontzegd is ons nog steeds niet duidelijk. Voor iedereen die overweegt Elburg te bezoeken: doen. Voor iedereen die overweegt op camping Landgoed Old Putten te overnachten: DOE HET NIET!!!
deze camping is een pareltje voor mensen die van de rust en de natuur houden. ja het sanitair is gedateerd maar daarentegen wel heel schoon. de camping wordt gerund door vrijwilligers en zij zijn super vriendelijk en behulpzaam Paul bedankt ik kom hier zeker terug om lekker vuurtje te stoken in de te huren vuurschalen en te genieten van het tjirpen van de vogels.
Ruime natuur camping. Mooie plekken op de velden. Behoorlijk groot sanitair gebouw en prima douches. Dicht bij de binnenstad en supermarkt.
Het sanitair is niet heel netjes, maar je kunt leuk wandelen en plekjes ontdekkenook leuk voor kinderen en er is een mooie natuur. Ook in de omgeving. Voor als het regent is er ook een huisje waar je in kunt zitten, dus dat is top.
Mooie groene camping. Ruime plekken en een hartelijk ontvangst. Kom er zeker terug
Een rustige camping. Geen auto's op de kampeerplekken. We hebben vooraf gebeld dat we er aan kwamen, en werden bij aankomst netjes geholpen. De vrijwilligers zorgen er voor dat de camping er netjes bij ligt, en betaalbaar blijft. Ze waren erg beleefd! De ligging is zeer gunstig. De camping is ruim opgezet. Sanitair is proper, en fijne douches.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid