facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurkampeerterrein De Veenkuil

Adres: Hopweg 21, 8314PX Bant (plaats)
Telefoonnummer: +31 527 23 17 06
Stad: Bant
Route: Hopweg 21
Postcode: 8314PX



op zoek naar gerelateerd: natuurkampeerterrein de veenkuil 8314 px bant, kuinderplas vissen, de veenkuil tarieven, camping kuinderbos, veenkuil tipi, hopweg 21 8314 px bant, zweedse slaaphut, camping bant
Recensies
Hele fijne basis camping. 2 keurig onderhouden schone en gewarmde sanitair gebouwen. Leuk speelveldje met picknick tafels. Blotevoetenpad, Kabouter pad voor opdrachtjes moet je reserveren broodjes zijn dichtbij te halen voor een ontbijtje, nummers hiervaar staatln op een poster in het sanitair gebouw. Zwemvijver, met uitkijk op paarden. Van uit de camping loop je zo een veld met paarden op. Wij hebben eigenlijk te kort tijd gehad met 2 dagen en 1 nacht.. gaan hier zeker nog eens terug. *Stonden er met weinig anderen, en hadden alle ruimte. Waren er met 2 volwassenen en 2 kinderen 5&2 1 minder puntje maar opzich verwaarloosbaar op dit soort campings, het was niet volledig mindervalide beschikbaar. Weggetjes waren zachtzand en schelpen met krukken of rolstoel best een uitdaging.
Heerlijke plek om tot rust te komen. Gelegen aan mooi meer en bos is dit een ideale plek om je even terug te trekken uit de stress van de dag.
Mooie plek om te lopen en te fietsen. Veel paden met veel variatie. Altijd leuk om de paarden tegen te komen. Over het algemeen lekker rustig genoeg te zien en te horen. Een mooi bos die zelfs in de winter nog leuk is on te bezoeken.
Mooi gelegen aan een meer waar veel dieren te zien zijn. Alle voorzieningen aanwezig en..... 31 Euro voor 1 camperbus met 2 personen en hond inclusief 4A stroom is in verhouding best prijzig. Voor dit bedrag verwacht je niet in de rij te staan om van 1 beschikbare douche gebruik te maken en met een closetrol over de camping te lopen. Prachtige omgeving, echt schitterend.
Heerlijke rustige camping omringd door mooie natuur. Je kan er wandelen, fietsen, zwemmen, en de camping heeft zelfs een aantal roeiboten staan die je zo kan gebruiken.
Lang verhaal kort: FANTASTISCH. GEWOON DOEN Het lange verhaal. Aangekomen op de Veenkuil een gevoel van maximale rust. Een perfect geïsoleerd en verwarmd sanitair gebouw met warme douches. Ruim opgezette tentplaatsen en ook bomen die zo staan dat er perfect een hangmat tussen past. Dan had ik het geluk/mazzeltje dat ik gebruik kon maken van de trekkershut wilt u dit ook bel dan vooraf even om te reserveren. Bij geen stookverbod Heerlijk kampvuurtje maken op de plek werkt perfect tegen de muggen, want er is dus water in de buurt. Wat als voordeel geeft dat je er kan/mag vissen, en bij wat warmer weer had ik zelfs een strandje gehad. Ook is er een prachtige wandelroute om de plas van een kleine 3km. Wel is openbaar vervoer er naar toe een stukje 3km lopen. Maar dat is mooie te combineren want de bushalte in Kuinre is dichtbij een supermarktje. 10/10 Ik zou zeker terugkomen
Erg goed verblijf gehad op deze camping. Voelt in alles lekker vrij. We konden zelf hout hakken voor op onze Vuurkorf. We hadden de Zweedse hut geboekt en dat gaf een spectaculair uitzicht overdag maar vooral ook snachts. Goed geprijsd en mooie natuur ook in de omgeving. Hier gaan we zeker weer een keer heen.
Rustige natuurcamping, in het bos en aan meertje gelegen. Je kunt vuurmand huren. Slechts 2 douches voor hele camping, maar wel lekkere douche met genoeg plek om kleding en spullen neer te leggen.
Tussen het weekend in heerlijk rustig en mooie omgeving je kan er vuurtje stoken in de hut veel avontuur voor de kinderen . Veel om te fietsen. sanitair als het druk is kan dan wel niet geheel schoon zijn.
Samen met twee kinderen van 5 en 8 geweest voor een nacht zaterdag op zondag. Het was helemaal volgeboekt en dat was te merken. Kleine plekken en op sommige plaatsen stonden de campers bijna tegen elkaar aan. Wij hadden een plek onder de bomen tentenplek nr 31 en dat was soms wat fris. Zwemmen was, met zon, heerlijk en leuk voor de kinderen. Verder waren er skelters waar ze zich goed mee vermaakt hebben. Op het grote terrein van staatsbosbeheer was 's avonds kennelijk een feest tot in de nacht. Jammer, want ik had juist gehoopt op wat rust in de avond. Juist op een camping als dit. Sanitair was prima. Hout kon je daar halen, maar doordat het te droog was mocht er niet gestookt worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid