facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurkampeerterrein De Kemphaan

Adres: Kemphaanpad 10, 1358 AC Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 36 538 44 16
Stad: Almere-Stad
Route: Kemphaanpad 10
Postcode: 1358 AC



op zoek naar gerelateerd: Camping Almere strand, Natuurcamping Almere, SVR camping Almere, Camping Almere Haven, Markt Kemphaan Almere corona, Plattegrond camping de Kemphaan, Camperplaats Almere, Camping Almere Poort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurcamping De Kemphaan Natuurcamping De Kemphaan 119 meter Wij zijn fietskampeerders en kwamen terecht bij deze camping in Almere. We waren aang...
Camping Waterhout Camping Waterhout 7 km Camping Waterhout Almere
Muiderzand Muiderzand 9 km Fijne kitespot waar veel wordt gefoild. Ruime betaalde parkeerplaats en mooi strandje...
Recensies
Wij zijn fietskampeerders en kwamen terecht bij deze camping in Almere. We waren aangenaam verrast!! Wat een leuke camping. We werden hartelijk welkom geheten en we kregen een uitleg over het "park" waar allemaal natuurdingen zijn ondergebracht. Stichting Aap, met een bezoekersgedeelte, een Jungle een boerderij, tuinen, een bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer. Leuk allemaal! Het sanitair is voldoende en schoon. Voor fietskampeerders is hier en daar ook een picknicktafel beschikbaar. En en groot voordeel, op het terrein mogen geen auto's bij de tent of caravan blijven. Die moeten naar het parkeerterrein. Ik vind het een leuk terrein, zeker een aanrader!
Prachtige camping, prima sanitair! Mooie omgeving ook. Tip: leen niet de gele campingfiets!! Gaat ongelofelijk zwaar!!! Wel lief dat ik hem mocht lenen en ik kreeg er ook een waarschuwing bij hoor! Maar doe het niet! Toiletten: Schoon Geschiktheid voor honden: Aangelijnd en je kan hier prachtig met ze lopen! Picknickgebied: Er staan her en der picknicktafels waar je gebruik van kan maken
Bij aankomst werden we vriendelijk begroet door de eigenaars, en werden we na wat informatie begeleid naar het veld. We hadden mochten kiezen waar we wilden staan, het zou drukker worden later, maar kozen een plekje dichtbij de ingang van het veld. Het was de eerste keer voor mijn kids en wilde ze niet al te ver laten lopen als het donker werdt voor de toiletten en douches. Die zagen er trouwens echt heel goed onderhouden en schoon uit! Enigzins tot mijn verbazing, want deze camping staat er al heel veel jaar. Zeer goed! De vaste caravan plaats naast ons had een dame en heer op leeftijd, waren zeer vriendelijk naar ons drieën toe en maakte een gezellig praatje. De sfeer hier op de camping is zoals zij voorspelde: Rustig, gezellig en echt een heel fijne plek. Kortom; Ik zal hier zeker vaker terugkomen met de kids, of solo als ik er even tussenuit wil, want duur is het zéker niet. Bedankt voor het verblijf en tot de volgende keer! Speeltuin: Niet te groot maar precies groot genoeg. De kinderen spelen er volop en hebben de grootste fantasieën die ze er beleven. Toiletten: Zeer schoon en goed onderhouden! Geschiktheid voor honden: Honden zijn toegestaan, wel aangelijnd of omheind.
In september 2022 één week op plaats 29 gestaan met de caravan. Midden in de nacht een knal op het dak en nog 1 en nog meerdere. We schrokken ons een hoedje. Achteraf bleek dat men ons onder een walnotenboom had geplaatst. Los vd schrik een ernstig beschadigd dak. Dus medekampeerders wees gewaarschuwd.
Iedere zaterdag biologische markt of boerenmarkt.
Eenvoudige camping, maar wat een relaxte sfeer. Aardige beheerders, schoon sanitair, goed onderhouden groen en dat is er heeeel veel , prachtige omgeving, boeken en spelletjes te leen, kampvuurkuil, douches inbegrepen, bolderkarren en skelters vrij te gebruiken, autovrij maar wel gratis parkeren , ik kan nog wel even doorgaan met mijn lofzang. Als je een superdeluxe pretpark verwacht heb je hier niets te zoeken. Anders is het genieten!
Heerlijke camping
Wij zijn hier afgelopen weekend voor 1 nachtje geweest omdat we op laatste moment nog een nachtje wilde kamperen. We vonden deze camping en waren blij verrast. Werden zeer vriendelijk ontvangen door de exploitante Stephanie, die ons vrij liet in de keuze van een plek. We kozen uiteindelijk voor een plek tussen de trekkers, een plek die verscholen ligt tussen wat bossages, dus vrij veel privacy daar. Op de andere plekken stond van alles, van caravan tot busjes tot tenten. Ook wel wat Frans Bauer- liefhebbers volgens mij... Verder ook vrij veel honden aanwezig. Mooi sanitair. Leuk geprijsd: wij betaalden voor 1 nacht, 2 volw. en 1 kind 18.50 euro. Wat verder leuk is en we niet wisten vooraf is dat er op hetzelfde park van alles te doen is: Stichting AAP zit er dus je kan wat aapjes kijken. Verder is er een klimpark waar je kunt klimmen, toggelen etc. Er is een restaurant, en je kunt zelfs een ritje maken van 40 min. in een soort treintje met uitleg van Staatsbosbeheer over de natuur aldaar. Ook een doolhof is aanwezig. Kortom: een leuke verrassing, zowel de natuurcamping als de rest van het park!
Fijne camping. Fijn terrein, goede voorzieningen, en meestal een hartelijke ontvangst. Een zeldzame camping waar nog echt wordt gekampeerd door allerlei leeftijdsgroepen en in allerlei kampeermiddelen. De plekken zijn ruim en de vogels en de apen doen een wedstrijdje wie het beste de gasten kan wekken.
Hele fijne, rustige camping. Nu twee keer gestaan, beide keren top. Schoon toilet gebouw en voldoende wc's. Douche met muntjes, maar voor het eerst dat ik me daar niet aan stoor!! Je krijgt munten bij aankomst en met één munt heb je meer dan genoeg tijd om te douchen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid