facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurkampeerterrein; Camping de Maasakker

Natuurkampeerterrein; Camping de Maasakker

Info

Natuurkampeerterrein voor de fietser en de wandelaar, waarbij gastvrijheid, het genieten van het mooie Brabantse landschap en de natuur voorop staat.

Geschiedenis

Natuurkampeerterrein "De Maasakker" is een rustige en groene camping, gelegen naast ons woonhuis, net over de dijk bij Megen in de uiterwaarden van de Maas.
Wij hebben met alle respect voor de natuur een zo mooi mogelijke plek voor onze camping gasten gecreëerd.
De camping richt zich alleen op kampeerders met een tent en beidt tevens de mogelijkheid tot het huren van sfeervol ingerichte tenten.



"Natuurkampeerterrein voor tent kampeerders, vouwwagen of Kampeerbus.Voor trekkers hebben we altijd plek. Nog nooit hebben we trekkers door gestuurd."
Adres: Rulstraat 3, 5366KA Megen
Telefoonnummer: 0412-484332
Stad: Megen
Route: Rulstraat 3
Postcode: 5366KA


Recensies
Zojuist weer een nacht gekampeerd op de Maasakker. Wat een geweldige camping. We zijn op fietsvakantie en het is snikheet. Eenmaal op de camping aangekomen kun je op het terras een heerlijk koud 0.0 biertje drinken. Sanitair ziet er verzorgt uit. Er is mogelijkheid om broodjes voor ontbijt te bestellen. Inclusief een gekookt ei en jus. De eigenaren doen er alles aan om je vakantiegevoel nog meer te vergroten. Superblij met deze camping.
Ontzettend mooie plek om te kamperen. Faciliteiten zijn schoon en netjes. Afgelopen nacht verbleven op dit groene natuurkampeerterrein en ik kom hier zeker nog een terug. Bikepacking op een geweldig trekkersplaats! Bedankt voor jullie gastvrijheid.Service: 5/5
Mooie locatie, goede service en nette / ruime voorzieningen. Perfecte, rustige tent kampeerplaats.Kamers: 5/5
Super plek om te kamperen met vriendelijke eigenaar. Lekker rustig en gezellige campingService: 5/5
Dit is een camping zonder hotelkamers dus. We moeten nog kamperen daar, maar zag er fantastisch uit.Service: 5/5
Een rustige camping, op loopafstand van het mooie stadje Megen. In de directe omgeving is afgezien van Megen behalve veel rust weinig te vinden. De prachtige tuinen in Demen en Appeltern zijn een uitzondering , als je van tuinen houdt. En er zijn zwemplassen. Als tussenstop of voor een kort verblijf is dit een perfecte camping. Plussen zijn zoals gezegd de rust, fijne afwasplek, het terras, de ontbijtservice, mooie kampvuur/bbq-plek, ruime plekken, ruime douches, waslijnen, koelkast, overdekte verlichte zit/eetplek, vriendelijke beheerders. Een verbeterpunt zie ik bij het onderhoud en reiniging van het sanitair.
hele fijne plaats met zeer correcte uitbaters ed steiger en linda. echt een aanrader.Zon mooie locatie aan het water. tot de volgende keer.
Mooie rustige camping. Ook voor mensen die met een tent onderweg zijn prima camping om te overnachten. Broodjes service maakt het helemaal compleet.
Goed verzorgde camping. Erg praktisch was het om via een app ons ontbijt voor de volgende dag te kunnen bestellen; dat zag er ook steeds goed verzorgd uit. De omgeving is een nog weinig ontdekt stukje waterrijk Nederland dat vaak verrassend mooi isService: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid